Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KATALANA

Barcelona zaustavila Joventut na 38 koševa

Ricky Rubio
Reuters
28.09.2009.
u 11:28

U finalu je košarkaškog turnira Liga Catalana Barcelona pobijedila Joventut pred osam tisuća gledatelja u Palau Sant Jordi 62-38. Ricky Rubio bio je MVP finala.

Mladi španjolski reprezentativac debitirao je na turniru u dresu Barcelone, a u finalu prvi put zaigrao protiv svog matičnog kluba, koji je napustio ovoga ljeta u ne baš ugodnome i prijateljskom razlazu.

Nije ga to smetalo da odigra odličnu utakmicu, pogotovo u posljednjoj četvrtini, u koju se krenulo tek s 37-32 prednošću Barcelone. Prvi je koš na utakmici zabio u 34. minuti, do kraja ih je skupio osam. Odigrao je odličnu obranu na suparničkom razigravaču te odigrao nekoliko sjajnih dodavanja za suigrače.

Posljednjih su deset minuta igrači Xaviera Pascuala pod Rubijevim ravnanjem dobili 25-6.

Nikad u povijesti turnira u finalu nije postignuto tako malo koševa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije