Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO DOIGRAVANJE

Barcelona korak do finala

Juan Carlos Navarro
Reuters
29.05.2010.
u 22:38

Košarkaši Barcelone, aktualni europski prvaci, napravili su i drugi korak ka plasmanu u finale doigravanja španjolskog prvenstva..

Katalonci su i u drugoj utakmici polufinalne serije pobijedili Unicaju (71:58) i sada im je za napredak u finale potrebna još jedna pobjeda.

Barcelona je u svojoj Blaugrani ključnu prednost napravila u drugoj četvrtini koju je dobila s 28:10. Na poluvrijeme je otišla sa vodstvom od 17 poena (40:23) što gosti iz Malage u nastavku nisu uspjeli nadoknaditi.

U momčadi Xavija Pascuala najviše su se istaknuli Juan Carlos Navarro sa 16 koševa i pet asistencija, te Fran Vazquez s 13 poena i sedam skokova. Kod Unicaje je, pak, jedini igrač s dvoznamenkastim brojem poena bio Joel Freeland (11).

Treća utakmica na rasporedu je u utorak u Malagi. Podsjetimo, u drugom polufinalu Caja Laboral vodi s 1-0 protiv madridskog Reala.

ACB doigravanje, polufinale:

Barcelona – Unicaja 71:58 (2-0)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije