Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita - Krka 89:67

Bagarić dogovorio s Cedevitom, ali još čeka ispisnicu

Cedevita (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/10
20.11.2011.
u 22:08

Premda to nitko neće potvrditi izjavom za medije, posve je izvjesno da će Dalibor Bagarić u nastavku sezone nositi majicu Cedevite

Nezadovoljan statusom u španjolskom prvoligašu Valladolidu, Bagi se poželio vratiti pa će Cedevita u njemu dobiti veliko pojačanje, osobito za domaće prvenstvo, u kojem na parketu mogu igrati samo dva stranca.

Da bi mogao zaigrati već sutra protiv Bayerna, Bagi bi u ponedjeljak ujutro trebao dobiti ispisnicu, a klub bi ga Fibi, odnosno ULEB-u trebao prijaviti do 12 sati.

Dodajmo kako su košarkaši Cedevite u nedjelju navečer pobijedili na domaćem parketu Krku 89-67 (21-13, 48-32, 70-48, 89-67) u 8. kolu regionalne ABA lige i sada imaju omjer 7-1.

Cedevitu su predvodili Bilan (19 košava) i Baždarić (14), a u momčadi iz Novog mesta najrazigraniji je bio J. A. Jordan (13 ubačaja).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije