Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽE DA SE KAJE

Arenas: Nisam trebao donijeti pištolje u svlačionicu

Gilbert Arenas
AFP
05.01.2010.
u 11:37

Trenutačno prva priča NBA lige nisu genijalci poput Kobea Bryanta ili LeBrona Jamesa, već obračun pištoljima u svlačionici Washington Wizardsa.

New York Post je prvi objavio događaje koji su se odigrali na Badnjak u Washingtonovoj svlačionici, kada su, po njihovim informacijama, dvojica suigrača, Gilbert Arenas i Javaris Crittenton, jedan u drugog uperili pištolje.

Nagađalo se da je razlog bilo nepoštovanje oklade, ali su nakon toga te informacije odbačene. Uglavnom ih je pobio Arenas, najbolji košarkaš Washingtona posljednjih godina, kao i jedan od najboljih šutera NBA lige.

Arenas se u ponedjeljak susreo i sa sudačkim timom koji vodi ovaj slučaj te je iznio svoju inačicu događaja.

- Kao prvo, kajem se jer sam grdno pogriješio. U pitanju je bila šala, ali se definitivno ne smijem ni šaliti kada su pištolji ili bilo koje oružje u pitanju. Nisam nimalo ponosan na ovo, ali nije se radilo o svađi, nije bilo prepirke niti uperenih pištolja, nego je sve ispalo kao jako loša šala - rekao je Arenas i nastavio:

- Moja je velika pogreška već ona što sam odlučio donijeti četiri pištolja u klupsku svlačionicu. No, stalno moram ponavljati, nikad nisu napunjeni. Maknuo sam ih iz vlastite kuće jer nisam želio da budu blizu moje djece. Očigledno nisam napravio mnogo bolju stvar seleći ih u svoj ormarić u svlačionici.

Arenas je nastavio:

- Ponavljam, moji pištolji nisu napunjeni, ali se isto tako ispričavam svima jer sam napravio krivu stvar. Ispričavam se suigračima, klupskom vodstvu, vodstvu NBA lige, našim navijačima i svima koji prate NBA ligu. Nisam napravio potez za primjer i kajem se zbog toga.

Javaris Crittenton je, posredstvom svog odvjetnika, samo izjavio da "ne snosi nikakvu krivicu u svemu", ali se očekuje i njegov dolazak pred sud.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije