Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIKA

Arenas: Nadam se da će moj primjer poslužiti mlađima

Gilbert Arenas
AFP
03.02.2010.
u 11:09

Službenim se priopćenjem, u kojem je sadržana isprika javnosti, obratio ponajbolji košarkaš NBA momčadi Washington Wizardsa Gilbert Arenas.

Niti tjedan dana nakon što ga je vodstvo NBA lige suspendiralo do kraja sezone, Arenas je odlučio iz nule krenuti u izgradnju incidentom u svlačionici narušenog imidža.

"Znam da se to neće dogoditi preko noći, odnosno da će se dogoditi tek nakon što  dokažem da je tomu tako, ali želim reći da mi je žao i da sam naučio lekciju iz svoje pogreške", poručio je 28-godišnji Arenas putem Washington Posta u kojem i dodaje:

"Uspijem li u tome, mladim će igračima moje iskustvo pokazati kako ne treba i možda neće pogriješiti na jednak način."

Podsjetimo da je komesar NBA lige David Stern prošli četvrtak do kraja aktualne NBA sezone suspendirao Washingtonov dvojac, odnosno Gilberta Arenasa i Javarisa Crittentona, zbog toga što su jedan na drugoga potegnuli pištolje u svlačionici momčadi. Uz suspenziju, dvojcu je i ukinuta plaća za trajanja zabrane igranja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije