Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savska

Antunović: Repeša ostaje u Ciboni

\'sport...bologna...18.05.2005. bologna, jasmin repesa trener climamio bologne pobijedio je 73-70 i plasirao se u polufinale talijanskog play offa sa 3:0 nevena spahiju trenera sedima roseto i izborni
Goran Stanzl/PIXSELL
21.03.2012.
u 13:39

Jasmin Repeša i nadalje ostaje trener Cibone. Po riječima Cibonina direktora Zdenka Antunovića, između hrvatskog kluba i Unicaje iz Malage, koja je bila jako zainteresirana za usluge hrvatskog stručnjaka, Jasko ostaje u Savskoj.

– Jasmin Repeša ostaje trener Cibone jer nismo htjeli razgovarati o dolasku. Dakako, nismo htjeli nikoga nasilno zadržati, već je gospodin Repeša nama prepustio odluku, a ona je takva jer ga mi ga kao vrhunskog stručnjaka trebamo.

Po najnovijim informacijama Unicaju će do kraja sezone voditi španjolski stručnjak Luis Casimiro.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
16:41 21.03.2012.

HAHAHAHA. Odluku je prepustio vama. Pa i***** jedan vec je jednom zapalio u sred sezone iz Cibone i napravio bi to opet da je imao ponudu. Malaga ima trenera i zato je ostao. Inace alibi trener koji je sa odlicnom ekipom zauzeo jedva sjajno 7 mjesto u ABA ligi. Steta da nije otisao, igraci ce biti tuzni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije