Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Ante Tomić s Barcelonom srušio europskog prvaka

Ante Tomić
Reuters/Pixsell
12.01.2013.
u 07:14

Marko Popović je pak bio najbolji pojedinac u sastavu Žalgirisa (21 koš, trice 5-9)

aSa 15 koševa i 12 skokova, hrvatski centar Ante Tomić bio je najbolji igrač Barcelone u pobjedi nad europskim prvakom Olympiacosom (76:68). Marko Popović je pak bio najbolji pojedinac u sastavu Žalgirisa, ali svoju sjajnu predstavu (21 koš, trice 5-9) u posljednjoj sekundi utakmice nije okrunio tricom za pobjedu pa je domaći Real slavio sa 75:74. Izgubili su i Zoran Planinić (10 koševa, 7 asistencija) i Krešimir Lončar (12 koševa, 4 skoka) čiji je Himki u završnici pokleknuo u Sieni (76:82). Baraćev Anadolu Efes nadjačao je Albu (71:62) a Stanko se za 10 minuta igre nije upisao u strijelce. (db)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije