Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarka

Aleksandar Petrović opet na klupi Cedevite

'01.04.2011., Zagreb - Trener KK Cedevita, Aco Petrovic. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
26.11.2012.
u 10:15

Aleksandar Petrović opet će sjesti na klupu Cedevite. Baš za Acina prvog mandata ugođaj oko kluba bio je najbolji.

Pobjeđivalo se i u Europi pa su tribine u Eurokupu bile pune što je nešto za čime u klubu i danas čeznu.

I to je zacijelo bio jedan od razloga zbog čega su se čelnici Cedevite ponovno okrenuli prema Petroviću. Nije nevažno i to što je Petrović, bez obzira na to što ga klub pretprošlo ljeto nije htio zadržati, zadržao dobre odnose s glavnim sponzorom i predsjednikom kluba. Uostalom, Petrović ni ovih dana nije tajio da želi prihvatiti taj izazov.

– Ja sam se uvijek osjećao ugodno u tom klubu, a naš rastanak bio je plod moje pogreške. Za neprihvaćanje te ponude o produžetku ugovora, još za vrijeme polufinala doigravanja s Cibonom, Aco nam je u intervjuu za magazin Max kazao da ide u red njegovih najvećih pogrešaka u trenerskoj karijeri.

– Nudili su mi tada dvogodišnji ugovor i velika većina mojih kolega to bi odmah i prihvatila, no ja sam rekao: "Dajte, pustimo da završi sezona!" Zanimanje ljudi iz Cedevite tada se ohladilo i tu smo se razišli.

Jedan od razloga zašto ga nisu htjeli zadržati jest svakako i to što je Aco tada imao previše otvorenih fronti pa su mu u klubu rekli da oni ne mogu voditi toliko ratova odjednom.

Komentara 2

JO
jolly
11:22 26.11.2012.

Odličan vijest! Bar se više neće sramotiti sa rukometnim rezultatima, kao sinoć.

Avatar comandante
comandante
11:27 26.11.2012.

Auuuu, nisu normalni, gdje njega izvukose, boze pomozi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije