Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklepović bez napadača

Ahmad Sharbini ima meningitis i neće ga biti tri tjedna

Ahmad Sharbini
Ivo Čagalj/Pixsell
15.10.2010.
u 17:03

Napadač bijelih imao je tri dana glavobolju i nakon što je suprugu odvezao u Banju Luku, osjetio je vrtoglavicu, odbio tamošnje liječnike i otišao u Rijeku.

Trener splitskih bijelih Stanko Poklepović znao je da će u prvenstvenom dvoboju protiv koprivničkog Slavena Belupa biti bez Anasa Sharbinija, Čopa i Andrića. A dan uoči utakmice ostao je i bez Ahmada Sharbinija, kojem je ustanovljen meningitis.

Najblaži oblik bolesti

Vijesti o Sharbiniju starijem išle su filmskom brzinom. Nakon uobičajene konferencije za novinare, malo poslije 10 sati, Poklepović je od dr. Jurice Rakića dobio prvu vijest.

– Ahmad je otišao suprugu odvesti u Banjaluku, putem je osjetio vrtoglavicu i otišao je u bolnicu. Zbog sumnje na meningitis, tamošnji liječnici htjeli su mu napraviti lumbalnu punkciju, ali Ahmad je to odbio i otputovao je u Rijeku. Proteklih nekoliko dana imao je žestoke glavobolje – kazao je dr. Rakić treneru Poklepoviću.

U 11 sati Rakić je imao svježiju informaciju.

– Ahmad je u Rijeci na obradi. Nema opasnosti od bilo kakve zaraze, jer se meningitis ne prenosi kapljičnim putem. Uostalom, tek treba utvrditi ima li Ahmad meningitis – rekao nam je dr. Rakić.

Nekoliko sati kasnije priča o meningitisu i zarazi u Hajdukovoj svlačionici bila je gotova.

– Ustanovljeno je da Ahmad Sharbini ima serozni meningitis. Iduća tri tjedna morat će se odmarati i primati simptomatsku terapiju. Nema nikakve opasnosti za bilo koga, to je najblaži oblik bolesti. Riječ je o laganoj upali moždane ovojnice – zaključio je dr. Rakić.

Izostankom nesretnog Ahmada, koji nikako da u pravom smislu zaigra za bijele, i Čopa, Hajdukov trener ostao je na samo jednom napadaču. Nasreću, to je raspoloženi Ante Vukušić.

Premijera Kreše Ljubičića

Vjerojatno neće igrati ni Vejić koji ima teškoća s mišićem, Poklepović njegovo iskustvo čuva za Zenit i gostovanje u Sankt Peterburgu. Pa će se Maloča vratiti u srce obrane, tamo gdje je najuporabljiviji, na desni bok će Oremuš, a prema naprijed će, na lijevom krilu, umjesto kažnjenog Anasa Sharbinija, prvi put u ovom prvenstvu, po svoj prilici, igrati Krešo Ljubičić. Ima Poklepović još i opciju s Goranom Jozinovićem na tom lijevom krilu, a odlučit će se za jednoga od njih neposredno uoči utakmice.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
10:45 15.10.2010.

E moj Ahmade....radije nauči ženu čem služi tuš, kupaona, sapun...pa nećeš dobivat zarazne bolesti !!!

OB
-obrisani-
12:44 15.10.2010.

Ako je bio u b.luci onda je sigurno zaradio sifilis.Tamo je to siroko prostranjeno.

OB
-obrisani-
12:07 15.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije