Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica za dražena

Aco: Gotovo sam siguran da će Netsi doći u Arenu

'08.01.2011., Sutinska vrela, Zagreb - 15.kolo NLB Liga: KK Cedevita i KK Krka. Aleksandar Aco Petrovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.01.2013.
u 10:04

Cibonin direktor Zdenko Antunović priznaje kako ništa nije znao o ideji obitelji Petrović da se 20. godišnjica smrti Dražena Petrovića obilježi utakmicom između Cibone i Brooklyn Netsa, ali poručuje da je on za takvo što spreman.

Ideju će, u to smo nekako uvjereni, objeručke prigrliti i gradonačelnik Milan Bandić jer on voli kad se u Zagrebu organiziraju koncertni i sportski spektakli, a ne bi mu naštetilo i s obzirom na reizbornu kampanju.

– Siguran sam da bi nam gradonačelnik izišao u susret kad je riječ o Areni i da bi to ušlo u onu kvotu gradskih dana, a mi bismo se pobrinuli da dvorana bude puna – rekao je Antunović.

Zamjenik direktora Arene Marko Jazvić rekao je kako gabariti zagrebačke ljepotice ispunjavaju sve uvjete.

– Čak je i parket od tvrtke Robinson, a takav imaju Netsi. Jedini problem može biti popunjenost jer u listopadu imamo dva koncerta, dvije rukometne utakmice, jedno događanje od osam dana i trodnevni sportski show.

Sjećanje na Dražena i njegovu košarkašku genijalnost toliko je snažno da gradi mostove između obala za koje smo mislili da se više nikad neće spojiti. Prvi je krenuo Draženov brat Aco:

– Odnosi između obitelji Petrović i Cibone nisu sjajni, no mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da suparnik Netsima bude upravo Cibona. Osobne netrpeljivosti u toj prigodi treba zanemariti.

A što će biti sa sudskim sporom koju Cibonin direktor Zdenko Antunović vodi protiv Ace, kojeg tereti da mu je prijetio likvidacijom?

– Nadam se da se možemo o tome dogovoriti. Ne mogu ja svoje probleme s Acom izdizati iznad kluba. Cibona i Dražen su iznad Ace i mene i našeg sukoba, koji se dogodio u trenutku. Svi praštaju, idemo dalje. Cibonina vrata su obitelji Petrović širom otvorena. Ako treba, ja mogu Acu i zagrliti – rekao je Antunović.

Koliki su izgledi da Netsi dođu u Zagreb, još se ne zna. NBA liga sada važe ponudu kroz svoje kriterije. Upitni su veličina tržišta i snaga Cibone. No, direktor nas uvjerava da će vukovi biti sigurno jači nego ove sezone i da će imati u svom sastavu tri buduća NBA igrača (Šarić, Arapović, Mazalin).

 

Komentara 3

SE
sestrićna
13:28 23.01.2013.

sve super--samo protiv koga će igrati-

JW
Jim West
13:32 23.01.2013.

Apsolutno sam za dolazak Netsa. Ali u Šibenik ili Zadar, Draženov kraj. Šta će u Zagrebu?

PE
pelinkovac
19:34 23.01.2013.

Ovaj dolje West pise kako treba igrat u Zadru??pa kakve veze ima Drazen sa zadrom??aj idi vataj poskoke papak..a za Sibenik nije isto losa ideja,samo,mal grad,mala dvorana,dal bi to bio pogodak neznam...Zagreb velik,arena velika,cibona velika..zar treba jos sta napisat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije