Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CED-PAR 76:77

Aco dao otkaz nakon poraza od Partizana!

Cedevita Partizan (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/15
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
03.03.2013.
u 18:55

- Nema smisla da ostanem, jer nisam napravio što je trebalo, osvojo Kup i plasirao se na Final Four ABA lige - rekao je Petrović nakon utakmice

Cedevita je kod kuće izgubila od Partizana 76:77 u 23. kolu regionalne ABA lige čime se oprostila od teoretskih šansi za plasman na Final Four.

U posljednjoj četvrtini, u zadnjih pet minuta, prokockali su 11 koševa prednosti, što im je već odavno postala "navika", odnosno psihološki problem kako su to u klubu definirali. Minutu i 15 sekundi prije kraja imali su cedevitaši 76:69, dopustili protivniku otvorene šuteve pa su 36 sekundi prije kraja crno-bijeli smanjili na samo koš zaostatka (76:75).

Cedevita tada gubi loptu, a Milosavljević pogađa za 77:76 gostiju. Sekundu i tri stotinke preostale su za napad, šutirao je Wright, ali je ostao prekratak.

Počelo je slavlje Partizana i bijes stožera Cedevite koji je smatrao kako je na Wrightu napravljen prekršaj pa su Aco Petrović i suradnici poletjeli prema sucima, kao i Marko Tomas pa su strasti smirivali sportski direktor Matej Mamić te osiguranje i igrači s klupe. Osim to prekršaja, domaćini su smatrali da je Westermann napravio korake u zadnjem napadu Partizana te kako je Marku Tomasu neopravdano suđen faul.

- Sad sam slobodan da govorim bez granica jer više nisam trener - kazao je neposredno nakon utakmice Aco Petrović.

- Nema smisla da ostanem, jer nisam napravio što je trebalo, osvojo Kup i plasirao se na Final Four ABA lige - dodao je Aco.

- U Kupu protiv Cibone izgubio sam 23 lopte, a sad utakmicu u srpsko-crnogorsko-slovenskoj režiji. Nema opcije da ću se predomisliti - dodao je Petrović.

Momčad će od ponedjeljka voditi pomoćni trener Jakša Vulić koji je u istoj ulozi bio i kad je otišao Božo Maljković.

U porazu je najučinkovitiji bio Tomas koji je odigrao jednu odigrao jednu od najboljih utakmica sezone ubacivši 26 koševa, uz po dva skoka i asistencije. Wright je dodao 14, Suton 13, a Šuput 11 koševa.

Cedevita je trenutno na osmom mjestu ljestvice sa skorom 12-10, a ovo im je bio treći poraz u nizu ABA ligi.

Komentara 16

BS
Boris SWE
19:20 03.03.2013.

Da sad je srpsko-slovensko-crnogorska rezija,prije kad si izgubio od Skoplja i Splita je bila neka druga rezija? Najlakse se potuci sa sudcem, e prije tridesetak godina si sudce zalijevao radenskom kad se neki novi Drazen pojavio i na toj utakmici nadmasio i samu legendu Drazena u tricama! Moj Aco nisi ti za trenera,komentiraj utakmice na HTV to ti puno bolje ide.

C1
c11dugi
19:33 03.03.2013.

Aco kao i Drazen, su od oca Crnogorca i majke Hrvatice i od kad znaju za sebe se izjasnjavaju kao Hrvati tako da ste vec dosadni. Sto se tice utakmice ako je itko kriv , to su igraci. Steta svakee kune potrosene na tu skupinu anti kosarkaskih ljencina i na onog prevaranta Maljkovica koji ih je skupio. Nitko ne trazi da igraju kao u NBA ligi ali ovo je prestrasno. Da ja radim svoj posao kao oni bio bih kruha gladan. Da ti netko u zadnjoj minuti odigra onakvu bezveznu zonu i blokira te u sutu je prestrasno. Pa ne igraju u Partizanu Chandler, Igoudala etc. da profesionalni kodarkasi nisu u stanju smisleno odigrati napad.

Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
22:55 03.03.2013.

fakat mi je drago sta se ABA liga raspada jer ako se ne dospusta takmiciti se Bosnjacima (a zna se da smo mi bili prvi evropski prvaci sa ovih prostora) onda takva liga ni ne treba postojati. a sta sese tice ove utakmice mogu samo reci: Aco, pozdravi se s obitelji, uzmi konop, potrazi granu koja te moze podnijeti i postupi kao castan covjek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije