Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT ZA MJESTO PREDSJEDNIKA
Povratak na članak

Aco Petrović: Nemam povjerenja u ljude iz Cedevite koji su se pokušali ušuljati u Draženov dom i izbaciti Cibonu

Po našem mišljenju, najbolje bi bilo da Vranković bude predsjednik, a po rezultatskoj logici da Petrović nastavi posao izbornika, no to je, bojimo se, nemoguće jer su među njima dvojicom popucali mostovi prijateljstva.

Komentari 4

Avatar comandante
comandante
08:23 11.11.2016.

paranoja čovjeka koji je radio u Cedeviti i rušio Cibonu te se sudio i naplatio sve kamate, sada svojata dvoranu napravljenu za Univerzijadu

VL
Avatar comandante
comandante
23:35 10.11.2016.

samo brišite komentare... zašto uopće pišete?

VL
DF
don fluid
09:41 11.11.2016.

Nakon rezultatskih uspjeha ovog ljeta ponadao sam se da je hrvatska košarka napokon na putu povratka u svjetki vrh. Ali kada vidim što se sada zbiva jasno je da još dublje tonemo u septičku jamu. Svaka čast Aci na ovom ljetu, ali njegovo ponašanje i djelovanje je izvan svake kontrole, vjerodostojnosti i morala. Njegov prijedlog da krajnje iskompromintiran lik kao što je Ivica Lovrić bude predsjednik savaza je dno dna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.