Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO '90 - DINAMO '82 5:1
Povratak na članak

Knez Igor zabio tri gola legendama iz generacije '82.

Samo je stotinjak gledatelja došlo pozdraviti Dinamove bivše nogometaše koji su u predigri dvoboja Dinamo - Karlovac odigrali revijalnu utakmicu.

Komentari 3

OB
-obrisani-
18:11 13.05.2010.

100 gledatelja hahahahahahhahaha BBB pa geje su ti tzv BBB, osim kaj znadu po srpski napadat otpozadi i u coporu, kajs ad nisu dosli vidjet zlatnu generaciju dinama, joj koliko vole dinamo, posratis e na takove BBB, ja sam od jape cuo za dinamo i ostao do dana danasnjeg dinamovac, fuj navijaci pa niste morali doci u tako velikom broju, kaqj jeste kaj rusili, unistavali, jeste kome izbili oko, koga ste otpozadi udarali, fuj,. fuj, fuj.

VL
DR
dratsab
18:26 13.05.2010.

winnemacca01 drogica te zela?

VL
OB
-obrisani-
18:57 13.05.2010.

od istine nemozes pobjeci kam god otisao, kaj nisi vidio da ni srbin vasiljkovic nije mogel da se skrije v australiji, a mogao je mladic v bosni, de su bili BBB da su dosli u milijunskom broju na utakmicu, sam imam godisnju kartu i znadem kak navijaci navijaju i ne mlate odpozadi kak ti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.