Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga i Guardiola

Klopp voli Hrvate, Liverpool želi mladog hrvatskog reprezentativca

Lovren Klopp
Foto: Reuters
1/10
27.10.2016.
u 09:47

Menadžer redsa Jürgen Klopp ovog je ljeta pojačao sastav, ali želi dodatno osnažiti momčad za drugi dio sezone. Njemačkom stručnjaku prvi na popisu želja upravo je mladi hrvatski reprezentativac

Ante Ćorić mogao bi u siječnju postati suigrač Dejanu Lovrenu u Liverpoolu. Naime, redsi su ponovno pokazali zanimanje za mladog hrvatskog reprezentativca, te ga žele što brže dovesti na Anfield.

Engleski mediji za mladog Dinamovog igrača pišu kako je on novi Luka Modrić.

Menadžer redsa Jürgen Klopp ovog je ljeta pojačao sastav, ali želi dodatno osnažiti momčad za drugi dio sezone. Njemačkom stručnjaku prvi na popisu želja upravo je mladi hrvatski reprezentativac.

Za Ćorića se također zanima i Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja.

>>Ivajlo Petev mora spasiti Dinamovu nadu Antu Ćorića

Komentara 4

CR
crodijaspora
12:34 27.10.2016.

Mislim da je vrijeme da Ćorić odraste i počne igrati bez lopte inače će biti upamćen kao veliki Talent.Dečko je odličan ali krajnje je vrijeme da shvati da je profesionalni nogomet više od igre.

DU
Deleted user
10:12 27.10.2016.

Po čemu je on novi Luka Modrić ??? Po borbenosti,pretrčanim kilometrima,oduzetim loptama,požrtvovanosti,karakteru itd.sigurno nije !Možda jedino po talentu,ali i to je samo manji dio predispozicija da bi postao vrhunski igrač.Ja mislim da će se on zaustaviti negdje u razvoju istoo kao i Kovačić i Halilović ,nadam se da se varam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije