Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perišić slavi
Povratak na članak

Klopp: Najljepši finale za Borussijine navijače

- Obrana nam je bila katastrofalna. Vjerujem da ćemo se do finala Lige prvaka oporavati i zaboraviti ovo što se dogodilo - kaže trener Bayerna

Komentari 4

LE
lepiCane
13:17 13.05.2012.

Stvarno decki vladaju njemackim nogometom zadnje 2 godine! Mladi su i kad bi ostali na okupu jos koju godinu bili bi prvaci europe a ovako su jos zeleni sto se vidjelo u Ligi prvaka ove godine a sad vjerojatno slijedii rasprodaja i uzimanje silnih milijuna!

VL
Avatar flame
flame
13:47 13.05.2012.

Neće bit rasprodaje, nije to Dinamo, možda ode jedan ili dva važna igrača (Gotze ili Kagawa), a sigurno će doći netko odličan, a i Perišić će pokazati da zaslužuje više. S ovakvim trenerom mogli bi ponovit uspjeh iz 1997....

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:22 13.05.2012.

Zasluzeno. Bayern se nije sastavio s loptom veci dio utakmice (ako se izuzme Ribery). Bayern se mora rijesiti Heynckesa.

VL
BI
biljana
22:40 13.05.2012.

borusia je najbolja.... a rasprodje nece biti. jedino mozda ode kagawa, ali kupljen je reus! a nas IVAN sve je bolji i bolji. to je mlada i perspektivna momcad. i 2013 ce biti prvaci. i bolje ce igrati u ligigi sampiona.naprijed Dortmund!!!! a ima dortmund i najbolje navijace na svijetu!!! i najboljeg trenera !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.