Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE

Ključni igrač Dinama zapalio atmosferu pred derbi: 'Slavit ćemo titulu na Maksimiru!'

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Marko Prpic/PIXSELL
28.03.2024.
u 14:12

Nakon reprezentativne stanke ponovo se podižu tenzije u oba tabora, splitskom i zagrebačkom

Ove subote na Poljudu derbi 28. kola HNL-a odigrat će Hajduk i Dinamo. Iako je to posljednji njihov međusobni dvoboj u prvenstvu, ove sezone sastat će se i četiri dana kasnije, opet u Splitu, i to u polufinalu Kupa. Jasno, za oba kluba pobjeda u ligi je jako bitna kako bi nastavili lov za vodećom Rijekom na ljestvici. Tko god izgubi, put do naslova prvaka bit će mu znatno otežan.

Nakon reprezentativne stanke ponovo se podiže atmosfera u oba tabora. Dinamo je tako na svom Facebooku objavio što je rekao Stefan Ristovski, jedan od ključnih igrača plavih iz Maksimira.

- Uvjeren sam da ćemo uspješno izvući sezonu! Ma naravno da će biti tako, nisam ni bahat, ni prepotentan, znam što govorim i znam kakvu kvalitetu imamo u svlačionici. Respekt svakome, ali naslov će se opet proslaviti u Maksimiru! - rekao je Ristovski.

Podsjetimo, utakmicu Hajduka i Dinama u prvenstvu sudit će njemačka sudačka postava predvođena Danielom Siebertom, jednim od najboljih sudaca na svijetu i člana Elitne skupine Uefe. I kup-susret sudit će stranci, i to talijanska sudačka postava s Fabiom Marescom kao glavnim arbitrom. Strani suci bit će i na jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka koji se igra odmah u sljedećem kolu, a i na dvoboju Rijeka - Dinamo u kasnijoj fazi sezone.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar volim fritule
volim fritule
15:49 28.03.2024.

sve je moguće, dakako neka pobijedi bolji , sretno prvaku ali glede PAOKa ipak je bolji od Lokomotive znaći igra Hajduka ništ bolja od Dinamove

EJ
ejStef
14:55 28.03.2024.

Ne vidim ideju kako misle osvojiti titulu. Za to treba pobijediti i Hajduk i Rijeku u gostima i sve ostale utakmice do kraja... Igra definitivno ne ulijeva neko povjerenje, Jakirović je pročitana knjiga, sigurno neće iznenaditi (pozitivno) niti sastavom, niti taktikom, ima igrače kakve ima, većina ih je limitirana, tako da ne vidim razlog za optimizam... Prije će se dogoditi PAOK na Poljudu nego neka nevjerojatna pobjeda Dinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije