Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za naslov

Kličko po osvetu protiv Furyja ide 29. listopada u Manchesteru

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
07.09.2016.
u 07:00

Fury je još uvijek neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri sa 25 pobjeda u 25 mečeva, uz 18 nokauta.

Sjajna vijest stigla je jučer za ljubitelje boksa. Svjetski prvak u teškoj kategoriji, Irac Tyson Fury branit će titulu protiv Ukrajinca Vladimira Klička 29. listopada u Manchesteru, objavio je na Twitteru Furyjev trener i stric Peter.

“Dosta se nagađalo, ali to je gotovo. Boksači, odvjetnici i sponzori su spremni. Idemo!”, napisao je Peter Fury. Podsjetimo, Fury je u studenom prošle godine iznenađujuće pobijedio Klička u Düsseldorfu jednoglasnom sudačkom odlukom, što je bio prvi poraz Ukrajinca u posljednjih deset godina karijere te je tako Fury osvojio titule po verzijama WBA, WBO i IBO. Furyju je kasnije naslov oduzet po verziji IBF jer je pristao na revanš s Kličkom 9. srpnja, umjesto da se bori s novim izazivačem Vjaćeslavom Glazkovim. No, uzvrat dogovoren za 9. srpnja odgođen je zbog Furyjeve ozljede zgloba, a ozljeda je izazvala sumnju pa je Britanska antidoping agencija optužila boksača iz Manchestera da je koristio nedopuštena sredstva, što je on negirao i najavio tužbu. Fury je još uvijek neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri sa 25 pobjeda u 25 mečeva, uz 18 nokauta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije