Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATAK OBRAČUN

Kličko i Chisora sreli se u klubu na Ibizi i nisu se mogli suzdržati!

'Dereck Chisora celebrates defeating Malik Scott in their Vacant WBO International Heavyweight Title fight at Wembley Arena, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
30.07.2013.
u 13:28

Da posjetitelji ne bi posvjedočili pravom boksačkom meču, pobrinula se redarska služba i razdvojila Ukrajinca i Britanca

Neki za prestižne boksačke mečeve plaćaju ulaznice i po par stotina eura, neki jednostavnu odu na ljetovanje na Ibizu pa ih onda tamo besplatno pogledaju. Naime, Ukrajinac Vladimir Kličko i Britanac Dereck Chisora, od svih mjesta koja postoje na svijetu, izabrali su doći u isti klub u popularnom španjolskom ljetovalištu.

Svjedoci tvrde da je između njih odmah zaiskrilo s obzirom da imaju \'nesređenih računa\', no da je okršaj bio kratak jer je brzo reagirala redarska služba i razdvojila ih na suprotne strane kluba.

- Ovo je čista slučajnost da su nabasali baš jedan na drugog tijekom odmora - rekao je Chisorin trener Don Charles.

Inače, Chisora se prošle godine borio protiv Vladimirovog brata Vitalija, a uoči vaganja ludi Britanac pljunuo je Vladimira dok je Vitalija pljusnuo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije