Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski tjednik Max
Povratak na članak

Kirilova: Nikolaj Karpolj bio je prava noćna mora

Nikolaj Karpolj, stručnjak koji je pojam svjetske odbojke, bio je poznat kao trener koji je znao vrijeđati i galamiti na igračice

Komentari 6

OB
-obrisani-
19:24 31.05.2011.

Ah sjećam se te timske veličine ... predivna odbojka

VL
PB
predrag borna
06:04 01.06.2011.

Kirilova i Karpolj su preporodili hrvatsku žensku odbojku.Kirilova je bila najbolja plejmejkerica u svijetu.Šteta što je stanje u savezu loše inače bi Hrvatska stalno bila u vrhu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

VL
AN
anaangela
14:49 01.06.2011.

Zlatno doba odbojke. Kako sam samo buljila u utakmice !!

VL
DA
Dario--
17:39 01.06.2011.

Hvala im svima,posebno Irini te njenim sunarodnjakinjama Tatjani Sidorenko i Jeleni Čebukini,na svemu što su dale za Mladost i Hrvatsku reprezentaciju,a Čebukini i na svemu što je dala i za OK Dubrovnik s kojim je bila prvakinja Europe 1998,a ostala je i živjeti u Dubrovniku!!Kirilova,Sidorenko i Čebukina su bile igračice svjetske klase sa reprezentacijom bivšega SSSR-a osovjile su sve što se moglo osvojiti i onda sa nekih 28-30 godina zaigrale su za Hrvatsku i donijele nam 3 uzastopna europska srebra!!

VL
Avatar Booyakasha
Booyakasha
18:32 01.06.2011.

@predrag borna \"Plejmejker\" u odbojci ne postoji. Kirilova je bila najbolji dizac u svijetu.

VL
PB
predrag borna
10:03 02.06.2011.

Plejmejker postoji u SVAKOM KOLEKTIVNOM SPORTU...On je kreator igre i zadatak mu je da organizira i koordinira linije.Da li ćeš ga zvati dizač,dodavač,quarterback ili vanjski potpuno je svejedno.Ne može svatko igrati za sebe kao što ni orkestar ne može bezz \"pleja\" a to je dirigent.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.