Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DERBIJA
Povratak na članak

Trener Rijeke ovog puta nije izgubio već u Delnicama

Pa iako se u ovom trenutku čini da je Kvarner kudikamo bliži naslovu od metropole, ipak ne treba donositi nikakve zaključke. Nogomet je, naime, čudna igra, u kojoj nerijetko odlučuju naizgled nevažne potankosti.

Komentari 9

MA
magnum2013
10:39 04.12.2016.

Neznam što to novinar podrazumjeva pod bahatošću, ali jučer smo vidjeli na Maksimiru nešto što je vrlo nekulturno, a ne bahato. Čitavu utakmicu slušali smo prigovore Riječana prema sucu, a vidjeli smo i Keka koji se na svaku odluku suca hvatao za glavu i gestikulirao. Zbog nedoličnog ponašanja na intervenciju četvrtog suca Zubera isključen mu je i pomočnik. Što je rekao neznamo. Vešović je zbog prigovaranja i ponašanja uz kartona za faul također mogao drugačije proći. Sad sam znatiželjan što će veliki mozgovi Jeličić i Beusan komentirati. Ćuli smo prijašnja objašnjenja Beusana što je faul za karton pa me zanima što će reči za karton Gordona. Sve u svemu jučer nismo gledali lošu utakmicu, ali sve ovo oko utakmice nama se već pomalo gadi. Slušali smo nekulturno navijanje huligana na što se ovdje baš nitko ne osvrće. Čujemo da je i Mišković negdje u Africi, a dao je ostavku na sve funkcije u HNS. Uz taj Dinamo stekli su uvjete da postanu momčad, a sada ...... Budući da su svi klubovi sa juga nezadovoljni mislim da je krajnje vrijeme poduzeti nešto. Amerikanci su također imali Južnjake i Sjevernjake. Dok nisu došli pameti tako su i živjeli. Vidimo da i pojedini saborski zastupnici prozivaju pojedince da daju ostavke u HNSu a istovremeno u njihovim redovima događa se kriminal. Pišu nam zakone o sportu kako bi stvorili papirnato uvjete za nečije smjene, a istovremeno im na jugu funkcije obnašaju ljudi sa pravomoćnim kaznama. Nije nam promaklo ni to da je za ravnatelja Policije postavljen čovjek koji je bio šef kad se vršila istraga o svastici, a zamislite onjemu ima pozitivno mišljenje čak i Ranko ostojić. Malo sam se udaljio od nogometa ali budući da današnji nogomet vodi kod nas politika mislim da bi bilo najbolje da se i mi onda podjelimo na Južnjake i Sjevernjake, osnujemo dvije lige i pobjednici neka igraju za prvaka. Ovakove gadarije nam je već dosta.

VL
GL
GLADIATOR
08:23 04.12.2016.

Napokon normalan članak, čestitam VL.

VL
DU
Deleted user
11:51 04.12.2016.

Sve ok ,ali Dinamo će ponovo biti prvak.

VL
ON
ON
10:39 04.12.2016.

Nasi suci su katastrofa.Zasto,toje pitanje svih pitanja.Jucerasnje sudenje je najboli primjer.Sudac kao da je bio zbunjen,kao da mu je to prva tekma u karijeri.Koga je ostetio?ostetio je i Dinamo i Rijeku.Dinamo radi nedosudenog jedanaesterca a Rijeku radi zutih kartona.Istina je da je dobar dio opravdan ali je bilo i previse onih koji nisu postajali.On truje i onako zatrovanu klimu u nasem sportu opcenito a u nogometu posebno.Sta se tice gospodina Miskovica njega ja nemogu niti opravdavati niti osudivati.I on mi postaje nervozan.Prvenstvo se se osvaja dugotrajnim radom i ulaganjem u klub.A ako stanje u savezu nije uredu pa i sam je u vrhu saveza neka nesto cini da se stanje popravi.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:54 04.12.2016.

nadam se da če se djelič iskustva močnog hrvaškog nogometa što trenera a što igrača slovenaca u NHL-u pretočiti u slabejšu slovensku ligu kako bi i mi enput bili sudionici evropskih i svetskih prvenstava a ne se samo divili igri hrvaške putem tv ekrana

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
13:22 04.12.2016.

Pa iako se u ovom trenutku čini da je Kvarner kudikamo bliži naslovu od metropole, ipak ne treba donositi nikakve zaključke. Jadransko balkanski nogomet je, naime, čudna zakulisna igra, u kojoj nerijetko odlučuju naizgled nevažne potankosti iz pozadine poput pravih hrvatskih sudija ili pravih hrvata iz pozadine poput gazde Zdravka ili pravih hrvata iz Berlina brače Šapina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.