Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi Poljud

Kek: Mislim da je bio kazneni udarac, teško mi je procijeniti

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
11.03.2017.
u 20:52

U nekim trenucima nismo bili dobri, ali smo pokazali veliku želju preokrenuti rezultat. Hajduk je bio agresivan kao što je bilo i očekivano - rekao je trener Rijeke

Rijeka nije uspjela uloviti pun plijen na Poljudu. U 24. kolu Prve HNL momčad Matjaža Keka igrala je s Hajdukom 1:1. 

- Teška utakmica, derbi s mnogo dvoboja i agresivne igre. Na kraju je rezultat realan. U nekim trenucima nismo bili dobri, ali smo pokazali veliku želju preokrenuti rezultat. Hajduk je bio agresivan kao što je bilo i očekivano - rekao je trener Rijeke.

Bijeli su većim dijelom utakmice bili bolji.

- U nekim smo dvobojima kasnili, a dodavanja nisu bila kvalitetna. Na ničije lopte, koje su padale kraj vrlo dobrog Futacsa, reagirali smo presporo. U završnici smo bili moćniji i okomitiji - rekao je Matjaž Kek, te se osvrno na kazneni udarac iz kojeg je Rijeka izjednačila:

- Mislim da je bio kazneni udarac, bio sam predaleko i teško mi je procijeniti. Nisu momčadi krive za neugodnosti jer su igrači igrali fer.

Rijekin trener nakon utakmice je prišao sucu...

- Samo smo pričali, nije bio prigovor. Bila je ta neugodna situacija, neka o tome razmišlja onaj tko mora. Ali suci su bili najmanji problem večeras, bilo bi nekoretno reći bilo što o njima. Mislim da je trebao još produžiti utakmicu - istaknuo je Matjaž Kek.

Hajdukov trener Joan Carrillo ponosan je na svoje igrače.

- Od prve minute smo težili žustroj i brzoj igri. Jako sam ponosan na svoje igrače. Hajduk je napadao, imali smo više prilika od Rijeke. Borili smo se do kraja.

Može li Hajduk ovako hrabro igrati i na gostovanjima?

- Želimo igrati napadački i naša je ideja da to unaprijedimo - rekao je Joan Carrillo.

>>Nevjerojatna scena: Huligan sa šipkom lovio suca po terenu, a zaštitari ga mirno gledali!

Komentara 15

ED
europski dinamo
21:12 11.03.2017.

Bio je kao onaj u Vinkovcima.

DU
Deleted user
21:08 11.03.2017.

Da Kek , sad "misliš" da je bio penal..Franko je pao u stilu Suareza samo se nije uhvatio za glavu jer nije imao srca iznuditi još i crveni karton..Bravo za Keka i njegovu objektivnost.

Avatar jocker-3
jocker-3
21:24 11.03.2017.

Bio je penal i za hajduk ali sudac nije htio vidjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije