Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad se igra?
Povratak na članak

Kek Hajduku: Kakva upitna regularnost, spustimo malo loptu

– Kako nam može odgovarati odgoda utakmice ako smo se nekoliko dana pripremali za utakmicu protiv Lokomotive, da bismo onda trenirali pola sata i otišli kući?! Kome to može odgovarati? – kaže Kek.

Komentari 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:29 26.11.2013.

Prvenstvo bi se trebalo igrati u komadu, od 01.03. do 15.11., bez ljetne pauze. Tako bi se izbjeglo zimsko razdoblje, klubovi bi plaćali pripreme samo jednom godišnje i momčadi bi bile u najboljoj formi na ljeto kad se igraju europska pretkola. A i posjeta utakmicama uvijek je veća ljeti.

VL
KO
korisnicc
10:06 26.11.2013.

Gosp. Kek nažalost, previše je "mutnih" poslova u našem nogometu, da rijetko tko vjeruje u regularnost. Zato nam se liga ovako malo i prati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.