Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Karoglan nakon poraza od Rijeke najavio ostavku? Evo što je rekao

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
07.04.2024.
u 21:58

- Naša kriza se nastavlja i u ovom trenutku je teško nešto pametno za reći. Prvo ćemo iskomunicirati svari s predsjednikom i donijeti neke odluke. Trener je prvi na udaru, igrače treba štititi i vidjeti što na ljeto - rekao je Karoglan

U derbiju 29. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na Rujevici pred 8.000 gledatelja pobijedila Hajduk s 1:0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški naslov. Pogodak odluke zabio je Marco Pašalić u 70. minuti.

Trener Hajduka Mislav Karoglan nakon utakmice dao je izjavu iz koje se dalo zaključiti da razmišljao o ostavci. 

- Naša kriza se nastavlja i u ovom trenutku je teško nešto pametno za reći. Prvo ćemo iskomunicirati svari s predsjednikom i donijeti neke odluke. Trener je prvi na udaru, igrače treba štititi i vidjeti što na ljeto - rekao je Karoglan, a na pitanje o idućoj utakmici s Osijekom je rekao:

- Ono što je bitno da svi sjednemo i vidimo kako dalje.

Susret je prokomentirao i Filip Uremović.

- Još jedan poraz u nizu, bolja ekipa je pobijedila. Treba tražiti pobjedu, a mi to danas nismo htjeli ili nismo mogli. Treba se cijela ekipa zapitati, prvi ja. Trebamo skupiti glave i vidjeti što se može napraviti do kraja sezone. Dok god ima matematičke šanse treba se nadati iako treba biti realan. Rijeka je otišla na veliku razliku - rekao je Filip Uremović.

 
Ključne riječi

Komentara 17

BL
blekpanther
22:29 07.04.2024.

Ako misliš Mislave nešto dobro učiniti Hajduku ostavka u paketu Trener , Predsjednik, sportski direktor i najbitniji segment sektaši iz NH u suprotnom ne daj ostavku!

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
23:05 07.04.2024.

Dok ulica vodi nogometni klub mijenjanje trenera je je irelevantno!

Avatar Jure Grando
Jure Grando
00:30 08.04.2024.

Euforija je istina, ove godine trajala sve do Uskrsa, što je ipak postignuće za vladajuću garnituru Hajduka. Kluba kojeg u šaci drži fantomska udruga huligana "Naš Hajduk" sa predsjednikom nadzornog odbora i dežurnim braniteljem Torcide Pavasovićem Viskovićem. Kad bi Mislav malo bolje promislio, shvatio bi da riba smrdi od glave, ali ce se na njegovu žalost krenuti čistiti od repa, tj. od njega a problemi Hajduka ce ostat isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije