Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DELRAY BEACH
Povratak na članak

Karlović dobio braću Bryan, prvi poraz Đokovića

U pojedinačnoj konkurenciji Ivo se oprostio u prvom kolu, ali zato briljira u parovima

Komentari 5

FO
FOISZ
17:42 02.03.2012.

Ne znam zašto Karlo ne igra sa nekim našim. Mislim da bi par Karlo-Ljubo bio u realnoj šansi za poslovičnu Olimpijsku broncu. Al\' mi ćemo vjerojatno poslat par Čilić-Dodig... Mislim, Čilić u paru :P, Čilić na mreži :D

VL
Avatar anton.filic
anton.filic
18:13 02.03.2012.

I ja se pitam zašto Karlović i Ljubičić ne igraju zajedno u paru (nekad su igrali). Bili bi kandidati i za olimpijsko zlato a ne samo za broncu. No, očito je da nisu u najboljim odnosima. Možda bi ih netko sa strane trebao pomiriti...

VL
VK
vražje_kopito
18:17 02.03.2012.

Mislim da će ubuduće Murray radit Đokoviću ono što je Đoković radio Nadalu

VL
OB
-obrisani-
21:19 02.03.2012.

Karlović i Dodig bili bi idealni. Dodig izvaredno reternira, dobro se kreće, ima vrlo neugodan servis. Jedini je problem što se za vrijeme susreta zna uspavati. Uz Karlovića bi ta boljka trebala biti preboljena i to bi nam dalo jedandan vrhunski par koji bi u Davisovu kupu gotovo redovito donosio bodove. Usto su i jedina dva hrvatska vrhunska tenisača koji nisu prijavljeni u Monte Carlu.

VL
PE
peugeot
23:53 02.03.2012.

Murray i Joker su prijatelji koji se teniski poznaju - savrseno. Jos iz juniorskih dana... Murray zna sve udarce u tenisu, a servis mu je \"top\". U zadnje vrijeme Novaka su sa svih strana obasipali priznanjima i vukli ga tamo-amo, nema gdje nisu! Stice se dojam da je od svega toga malo umoran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.