Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rehhagel u problemima

Karagounis zbog tučnjave izbačen iz prve momčadi

Kim Jung-Woo
AFP
13.06.2010.
u 12:29

Grci su u panici, navijači tužni, a Charisteas nudi utjehu: Ništa još nije izgubljeno, tri ili četiri boda mogu nam biti dovoljna.

Otto Rehhagel jednom je nogometnoj Europi 'prodao' granitnu obranu, puno trke, savršenu disciplinu i Charisteasa. Bilo je to 2004. godine kada su se 'bogovi' popeli na krov Europe. Grčka sada izgleda kao oldtajmer probušenih guma i svinute getribe. Južnokorejci, koji su 2002. godine bili četvrta reprezentacija svijeta, lako su se obračunali s tromim, teškim, umornim Grcima.

A u poluvremenu dvoboja u svlačionici Grka bilo je pakleno. Došlo je do žestokog verbalnog te nešto blažeg tjelesnog kontakta. To nam tvrde i grčki kolege, a akteri svega (Karagounis je ostao u svlačionici) to nisu željeli potvrditi.

– Trebamo pokazati zube i u sljedeće dvije utakmice nešto napraviti – tužan je bio grčki izbornik Rehhagel te dodao: – Rano smo primili pogodak. Imali smo problema s ozljedama, nije to bio naš dan.

Što Rehhagel može učiniti u samo nekoliko dana? Liverpoolov stoper Kyrgiakos, koji zbog ozljede nije nastupio, rekao je:

– Sada je najvažnije da nas sve zajedno ne uhvati panika.

No Grci su ipak u panici, navijači tužni, Charisteas pak nudi utjehu.

– Ništa nije izgubljeno, tri ili četiri boda mogu biti dosta. Dvije utakmice, odluka je još daleko. Iako, sada će nam biti teško.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije