Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za Bundesligu

Kapetanu Kovačeve momčadi otkriven tumor, a on želi igrati protiv Nürnberga

Marco Russ
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.05.2016.
u 09:13

Do Nike Kovača, trenera Eintrachta, stigla je loša vijest. Kapetanu njegove momčadi Marcu Russu je tijekom dopinške kontrole otkriven tumor

Kapetan Eintrachta iz Frankfurta Marco Russ je 30. travnja, nakon utakmice protiv Darmstadta, testiran na doping.

Rezultati testiranja pokazali su kako je Russ bolestan, a dodatne analize krvi i urina, te ultrazvuk, pokazale su da ima tumor.

Bez obzira na to što je dokazano kako je Russ bolestan, tužitelj u Frankfurtu je izdao nalog o pretresu njegove hotelske sobe, što je, naravno, izazvalo bijes u Eintrachtu.

Trener Niko Kovač i Marco Russ su razgovarali, a kapetan je inzistirao da želi večeras (20.30) igrati protiv Nürnberga i pomoći momčadi da osigura pobjedu u prvoj utakmici doigravanja za ostanak u Bundesligi.

>>Niko i Robert Kovač priuštili si dvije pozamašne doze stresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije