Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetanove suze

Kapetan Darijo Srna navijačima poslao emotivnu poruku: Nikad vam to neću zaboraviti!

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
28.06.2016.
u 15:15

Darijo Srna, kapetan vatrenih, taj je poraz primio najteže od svih, plakao je zbog poraza, a i uspomena na oca koji je preminuo tijekom turnira

Hrvatski nogometaši nakon poraza od Portugala i ispadanja s Europskog prvenstva nisu mogli suspregnuti suze. Atmosfera među igračima bila je odlična, navijači su ih nosili u svakoj utakmici (izuzev ispada nekoliko huligana), a svi su očekivali da ćemo daleko dogurati.

Ipak, (ne)sreća je odlučila da svoj put završimo u osmini finala, što je mnoge razočaralo. Naši reprezentativci od šoka se nisu oporavili ni dan poslije, raspoloženje im se popravilo tek kad su lijepo dočekani u Zračnoj luci Zagreb. Darijo Srna, kapetan vatrenih, taj je poraz primio najteže od svih, plakao je zbog poraza, a i uspomena na oca koji je preminuo tijekom turnira. Uz to, već ranije je najavio oproštaj od reprezentacije, iako će s tom odlukom još malo pričekati. Izbornik Čačić izjavio je da bi volio kapetana i dalje gledati u "kockastom" dresu...

Danas se na društvenoj mreži navijačima obratio emotivnom porukom, sličnom kakvu je jučer poslao Luka Modrić. Pročitajte što kaže naš kapetan.

"Dragi hrvatski navijači, neopisivo vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu... Kad bi se barem mjerili navijači, bili bismo prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska – zauvijek!"

Komentara 17

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:18 28.06.2016.

Živio Dario!!!!

Avatar George Bailey
George Bailey
15:25 28.06.2016.

To je pravi kapetan!!

Avatar Cinco
Cinco
15:23 28.06.2016.

Darijo je uvijek bio hrvatski ponos, a to će i ostati. Darijo, hvala na svemu. Ipak, trebaš nam bar u kvalifikacijama za SP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije