Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA O NAMJEŠTANJU

Kapetan Atletica priznao: Rečeno mi je da je Zaragoza kupila utakmicu

Gabi Fernandez
Foto: Diego g Souto/UESyndication/PIXSELL
03.10.2014.
u 12:12

– Učinio sam ono što je klub tražio od mene. Rečeno mi je da je klub kupio utakmicu, ali izravne koristi od toga nisam imao budući da sam već ranije dogovorio povratak u Atletico Madrid – rekao je Gabi istražiteljima

Kapetan Atletico Madrida Gabi Fernandez priznao je da je znao za namještanje utakmica. Dogodilo se to 2011. u utakmicu s Levanteom dok je Gabi još igrao za Zaragozu.

– Učinio sam ono što je klub tražio od mene. Rečeno mi je da je klub kupio utakmicu, ali izravne koristi od toga nisam imao budući da sam već ranije dogovorio povratak u Atletico Madrid – rekao je Gabi istražiteljima, prenosi El Mudo Deportivo.

Zaragoza je tada slavila 2:1 što joj je omogućilo ostanak u ligi, a Gabi je zabio oba gola.

>> Pod istragom utakmica koju je odlučio Mandžukićev suigrač Gabi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije