Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgore vijesti
Povratak na članak

Pjaca propušta cijeli ciklus kvalifikacija, a kao on prošli su i Bokšić, Stanić, Olić, Tomas...

Teška ozljeda: Pjaca devet mjeseci izvan terena, u Juventusu luduju

Komentari 3

CA
canon60
00:15 31.03.2017.

Hajd'mo malo stati na loptu. Ta se ozljeda mogla dogoditi bilo gdje i bilo kada. Nisam gledao utakmicu ali sam pročitao da nije bilo kontakta znači da se Pjacu guralo u vatru sa nezaliječenom ozljedom sa kraja jeseni jer daa je teren bio tako grozan pola bi igrača završilo u bolnici. Novac je gadna stvar jer kad te netko dobro plati onda te želi i posjedovati a logika je da ako igraš u klubu možeš i u repki. Bez brige osigurao se Juventus za ovako nešto neće oni to niti osjetiti. Jedini koga boli je Marko. Nadam se da će to sve proći u redu i da će se vratiti još jači. Moje je mišljenje da je trebao ići za manje novce u neki manji klub gdje bi imao treninge i utakmice u nekom boljem balansu.

VL
D3
dodo.3atlon
00:42 31.03.2017.

"Nadamo se da je Pjaca dodatno osigurao svoje noge, kao što to radi sve više igrača, pa da će u ovoj nesreći dobiti barem neku odštetu..." Da, ovak je pitanje dal će preživjeti s tom mizernom plaćicom.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:07 31.03.2017.

Boksic nije bio ozlijedjen u vrijeme sp-a u Francuskoj, ozlijeda je izmisljena da bi igraci koje je izabrao tadasnji izbornik tudjman bili nagradjeni za svoje poltronstvo. Naravno, radi se o bobanu koji je u svom klubu igrao dvojku, sukeru koji je grijao klupu Reala i vlaovicu koji vise uopce nije igrao. Htio je izbornik postaviti i dinamovu obranu, no pomocnik blazevic ga je ipak uspio uvjeriti da smo bez fantasticne Hajdukove obrane topovsko meso, pa su na srecu Stimac, Jarni Bilic i Tudor igrali. No ni oni nisu uspjeli sprijeciti katastrofu koju je prouzrocio boban, pokusavsi na rubu naseg sesnaesterca predribljati Djorkaeff-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.