Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mir, mir, nitko nije kriv
Povratak na članak

Kanoute oprostio Fabregasu što ga je rasistički vrijeđao

Francesc Fabregas i Frederic Kanoute izgladili su sukob iz subotnje utakmice Barcelona – Sevilla.

Komentari 2

CU
cupus
20:42 24.10.2011.

E moj

VL
BO
bomba
01:02 25.10.2011.

Ne može to tako. On dobio crveni a ovaj vrijeđao na rasnoj osnovi. Ako bude pravde pokrenut će se proces i ispitati vjerodostojnost ove izjave. FIFA i UEFA najviše polažu na spriječavanju rasizma u nogometu a ovdje se javno govoriri kako ga je ovaj uvrijedio svojim rasističkim nastupom. Da je neko nepoznato ime i da dolazi iz malog kluba sigurno bi se pokrenuli procesi kako taj ispad kazniti kao primjer drugima a ovako samo će se spominjati po tisku i zatvarati oči jer je to skupa investicija i mnogi bi se mogli naljutiti iz poslovnih krugova koji sponzoriraju nogomet. Znači pravda je novac i sve oko njega a ako si sirotinja nastradat češ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.