Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI IZ TOTTENHAMA

Kane se vraća u London. Zaigrat će protiv kluba u kojem je stasao

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Bayern Munich v Lazio
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/4
27.03.2024.
u 16:00

"Ovo će biti 12. susret s Bayernom u našoj povijesti i tek četvrti koji se odigrao na domaćem terenu. Zadnji put smo se sastali u UEFA Ligi prvaka tijekom sezone 2019-20", napisali su iz londonskog kluba

Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane vratit će se u sjeverni London kada njegova bivša momčad bude domaćin njegovoj novoj momčadi minhenskom Bayernu u predsezonskoj prijateljskoj utakmici 10. kolovoza, objavio je klub Premier lige u srijedu.

Kapetan engleske reprezentacije tridesetogodišnji Kane prešao je u Bayern za rekordan iznos za Bundesligu od oko 100 milijuna eura  prošle godine i od tada je za njemački klub zabio 37 golova u 35 nastupa.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

U ovoj prijateljskoj utakmici mogao bi zaigrati još jedan bovši igrač Tottenhama branič Eric Dier koji se u siječnju pridružio Bayernu. "Ovo će biti 12. susret s Bayernom u našoj povijesti i tek četvrti koji se odigrao na domaćem terenu", stoji u priopćenju Spursa.

VEZANI ČLANCI:

"Na nezaboravan smo način svladali njemačke divove na našem putu do uspjeha u Kupu UEFA prije 40 godina i zadnji put smo se sastali u UEFA Ligi prvaka tijekom sezone 2019-20", dodaje londonski klub.

GALERIJA Kane odveo Bavarce u četvrfinu finala Lige prvaka. Lazio pao u Munchenu

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Bayern Munich v Lazio
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije