Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kale optimističan

Kalinić: Uvjeren sam da će golovi doći

Nikola Kalinić
Pixsell
02.11.2009.
u 16:00

Premierligaški prvijenac u dresu Blackburna postigao je Nikola Kalinić Manchester Unitedu u utakmici 11. kola engleskoga nogometnog prvenstva. Pogodak mu je nepravedno poništen.

U 90. minuti utakmice, u kojoj je engleski prvak slavio 2:0, bivši je Hajdukov napadač pogodio Manchesterovu mrežu nakon udarca McCarthyja kojeg je kratko odbio nizozemski golman Edwin van der Sar. Gol je poništen zbog zaleđa, no ponovljena snimka dokazala je da govora o zaleđu nema, niti ga je smjelo biti.

“Hrvatski napadač Nikola Kalinić, kojeg je izbornik Slaven Bilić jednom prozvao budućnošću hrvatskog nogometa, potrudio se pokazati Blackburnovim navijačima za što je sposoban - ali samo ako mu menadžer Sam Allardyce nastavi dosljedno davati povjerenje u prvoj momčadi”, piše nogometni portal Goal.com.

- Nastavit ću s napornim radom i nastavit ću učiti. U Blackburnu nisam suočen ni sa kakvim problemima i uvjeren sam da će golovi doći. Kada budem igrao nekoliko utakmica u nizu, ljudi će vidjeti što sve mogu. Želja mi je da momčad igra dobro, a ako se meni dogodi prilika, učinit ću sve da nastavim gdje sam stao u utakmici protiv Peterborougha - kazao je Kalinić Lancashire Telegraphu, a prenosi Goal.com.

Podsjetimo, Kalinić je dotičnoj momčadi postigao posljednji pogodak u pobjedi 5:2 u Carling Cupu kojom je premierligaš izborio četvrtfinale natjecanja, u kojem dočekuje Chelseaja.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
21:44 02.11.2009.

Što više penala za Blackburn to će više golova zabit Kale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije