Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rusi mi leže'
Povratak na članak

Kalinić: Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito, možda produljim ugovor!

– Kod gola mi je lopte prešla malo preko prstiju, ostalo sam pohvatao. Osjećao sam se odlično, opušteno, bez pritiska...

Komentari 7

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:18 20.11.2015.

Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito a na to da gledaju u leđa GNK Dinamu i HNK Rijeci su se več navikli i to je več dugo redovito!

VL
MA
..Marsijanac
16:18 20.11.2015.

Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito>>>>.. Ali dug je jos tu a Brbica placaju 32,000 kuna mjesecno. Sad usporedite Dinamo gdje su svi redovito placeni vec 10 godina, klub bez duga, klub koji na svojim ledjima nosi jos pola HNL, klub koji placa "lopova" Mamica, 11,000 kuna mjesecno. Eh da nam je u HNL jos 9 takvih "lopova".

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:38 20.11.2015.

Svakako će ostvarit veliki transfer i onda se na zalasku karijere skrasit u nekom manjem provincijskom klubu tipa maribor kako bi svojim znajem i iskustvom pomogao premostit taj jaz da mali seoski klub zaigra u veličanstvenoj ligi petice !

VL
KR
kruti
10:00 20.11.2015.

jer ga nitko neće,ihihihi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.