Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CO Zagreb

Kaleb: Igračke promjene tek na ljeto

Zagreb Bosna (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
03.02.2011.
u 09:16

Obrvan je dolaskom u Croatiju osiguranje zatekao dugačak popis ozlijeđenih igrača

U proljetnoj će sezoni biti bez reprezentativnih krila Zlatka Horvata i Ljube Vukića, pitanje je koliko će dugo trajati oporavak slovenskog reprezentativnog vratara Gorazda Škofa, koliko će još izbivati Antonio Kovačević. S popisa ozlijeđenih prvi bi se trebao vratiti Mađar Gal koji je ozlijeđen na SP-u.

U igračkom kadru između dvije sezone nije bilo mnogo promjena: kao zamjena za Horvata stigao je novi reprezentativac Jerko Matulić iz Splita, a u Poreč je otišao Marko Tarabochia koji uz Balića i Špilera ne može do veće minutaže.

– Željeli smo zbog brojnih ozljeda dovesti zamjene, razgovarali smo i pregovarali, ali na tržištu nije bilo igrača koji bi zadovoljili naše želje. Propisi nam ne dopuštaju da angažiramo igrače koji su već nastupili u Ligi prvaka, a dovoditi zbog dovođenja nema smisla – objasnio je direktor kluba Bartol Kaleb.

– Neki će igrači dobiti veću minutažu nego što su je imali, gledat ću da stvorimo jezgru već za sljedeću sezonu – najavio je Obrvan.

– U ljetnom prijelaznom roku bit će promjena – najavio je pak Kaleb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije