Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRBANOVIĆ I BREZNI PITAJU
Povratak na članak

'Kako namjestiti raspored ako ga određuje ždrijeb?'

Jedna nespretna Šurjakova izjava – da je namješten raspored igranja u Prvoj HNL (“Mi smo u dva mjeseca imali sva najteža gostovanja u ligi, dok je Dinamo sve utakmice igrao u Zagrebu i okolici, izuzev u Zadru”) – izazvala je čuđenje u Maksimiru.

Komentari 5

MA
maraton
16:05 29.09.2009.

Sve dok u Hajduku ne zatvore usta Mamiću bit će ovako a to je jednostavno.

VL
CR
Crobbbex
19:22 30.09.2009.

nadam se da imate dostojanstva pa necete maknut moje iskreno misljenje ispod ovog clanka

VL
KR
kruni
16:40 29.09.2009.

kada nemogu na terenu i na sportski nacin onda pocnu pljuvati na svakakve nacine , ali sto ces takav smo narod svi nam krivi i svi protiv nas jedini mi posteni, tak ce isto biti i obratno kada dinamu nene bude islo . Jesmo jadni , nek nas bude sram i stid a pogotovo sportske djelatnike koji tako nesto izgovore ,treba im zabraniti raditi u javnosti .

VL
XY
xyxyxy
16:48 29.09.2009.

Gubio je Hajduk bodove i na domaćem terenu, od Zadra sva tri, a od Intera dva, pa očito nije problem samo u gostujućem terenu. Svašta će nekome past na pamet da se opravda.

VL
CR
Crobbbex
19:20 30.09.2009.

Ah sta sad,sad su opet ljubomorni,sad je i raspored kriv iako i oni sami znaju da je glavni krivac u upravi xajduka koji su prodali kalinica. Preporucam zidaku i ovom ludaku iz vecernjaka (\"ah da nesmijem vredat,ali ajde malo istine neskodi\")flak ak se nevaram-vise mi vas je pun k vasih blacenja dinama,okrenite se hajduku malo,da je maminjo prodo mandukica ovaj flak nebi ove bljuvotine imo samo ponedjeljkom(il koji vec dan ima) vec bi moro uvest i posebne rubrike u svakom novom vecernjaku jer mu ponedjeljkom nebi bilo dovoljno mjesta u rubrici Ovi osvoje 10 naslova zartedom a ovaj i dalje o dinamu sere,jebm ti pa ljudi su zamrzili dinamo zbog vas dvoje,valjda si price razmjenjujete pa objavljujete i ond se cudite kad se maminjo izbljuje po vama-pa da mene jeb. svaki dan tako mislim da bi i gore reagiso od bacanja solenki i uzimanja akreditacija...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.