Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA ČAČIĆA

Kakav peh! Hrvatska reprezentacija ostala bez sjajnog napadača

Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
25.04.2017.
u 11:05

Ante Čačić doznao je još jednu lošu vijest

Hrvatski izbornik Ante Čačić ostao je bez Vedrana Ćorluke do kraja kvalifikacijskog ciklusa, a sada će protiv Islanda morati i bez Andreja Kramarića.

Sjajni hrvatski napadač koji briljira u Bundesligi, nakon utakmice protiv Kölna teško je pao, a nakon magnetske rezonancije utvrđeno je da je riječ o napuknuću ligamenata i oštećenju hrskavice ramena.

Uz mirovanje, koje će trajati četiri tjedna, ne isključuje se ni operacija ramena, pa Andrej sigurno neće konkurirati za prijateljski susret protiv Meksika, 27. svibnja u Los Angelesu, što i nije toliko bitno, no neće ga biti, što je puno važnije, 11. lipnja u kvalifikacijskom susretu protiv Islanda, pišu 24sata.

>> Cijeli članak pročitajte ovdje

>> Kramarić rušenjem Bayerna oduševio Nijemce: Trebali smo ih razbiti s tri gola razlike

Komentara 4

HR
Hrabraja
15:31 25.04.2017.

Bude plivaric na njegovu poziciju, takvog talenta Hrvatska godinama nije imala. Može igrati sve pozicije dok se ne proda.

IP
igor.petric26
14:15 25.04.2017.

Peh za Kramu u trenutku kad je u odlicnoj formi, peh za klub, ali za reprezentaciju nije peh. Ionako dobiva minute na kapaljku, tek cetvrti izbor kod Cacica.

MU
muh
12:28 25.04.2017.

Kramarič je tako bio na klupi ali Lukica če sve napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije