Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beckenbauer oduševljen

Kaiser: Tajna uspjeha Njemačke je u miješanoj krvi!

Engleska Njemačka (1)
AFP
05.07.2010.
u 19:25

Najveći njemački igrač, kasnije i uspješni izbornik Franz Beckenbauer, ponudio je svoje mišljenje zašto Elf blista u JAR-u.

– I ja sam iznenađen što igramo tako dobro. Uspiju li dečki tako nastaviti, opet ćemo biti prvaci. A tajna našeg uspjeha je u miješanoj krvi. Naime, Özil, Podolski, Klose, Khedira imaju nešto što čisti Nijemci imaju u manjim količinama. Ta mješavina snage, eksplozije i kreacije stopljena je u odličnu momčad.

Za to zasluge ima 50-godišnji Joachim Löw.

– Imao je hrabrosti pozvati igrače koliko god oni mladi bili. Nadam se da će i ubuduće voditi Elf, jer ta generacija može vladati svjetskim nogometom – kaže Beckenbauer. (if)

Komentara 3

EU
EuroAzija
20:19 05.07.2010.

Za ovu Njemačku igra najmanje Nijemaca, sve Poljaci, Turci, Afrikanci i cijela se Njemačka njima ponosi, a hrvatska toka pljuje po Eduardu.

DU
Deleted user
20:40 05.07.2010.

Njemacka prvo treba pobediti Spaniju i Holandiju pa onda pricati o vladavini svetom...

Avatar ciril
ciril
21:02 05.07.2010.

Njemci imaju taktiku slicnu teroristima. Kada se kao nezainteresirani za napad, dosuljaju do protivnickog kaznenog prostora naglo eksplodiraju i svom snagom traze lopti put u gol. Nakon toga ponovno svi na svoja mjesta te opet bez interesa za davanje gola suljaju se lagano do protivnickog sesnaesterca, da bi ponovno eksplodirali prema golu. Bas kao teroristi. Lijep popzdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije