Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristiano Ronaldo
Povratak na članak

Kad bih rekao što mislim o Messijevoj Zlatnoj lopti, završio bih u zatvoru

- Svi mogu sve vidjeti, donositi svoje zaključke. Ljudi širom svijeta su inteligentni. To bi bilo zanimljivo pitanje za njega, ja ne mogu biti iskren

Komentari 9

Avatar Idler 3
Idler 3
13:57 30.08.2014.

Sveukupno gledano Ronaldo je kompletniji igrač al Messi ipak malo bolji. S druge strane zadnja titula sa SP je sprdnja i dobil ju je na ime, a ne na prikazano. To se njegvim obožavateljima ne treba svidjet al i u njegvoj vlastitoj zemlji su to jasno rekli.

VL
LE
LeonardS
15:41 30.08.2014.

Kad bi se upitali pravi znalci i pošteni, zlatnu loptu bi dobio Zlatan i nitko ne bi završio u zatvoru

VL
ZW
zweistein
14:54 30.08.2014.

kiki nije ni najbolji RONALDO na svijetu...

VL
UN
unbekant
17:02 30.08.2014.

Koliko je to sve jadno i bjedno,da mo se apsolutno i ne citaju ovakvi clanci,i inetresuje mene a sigurno i siri krug citatelja,koji istinski vole nogomet,kako se samo bjedno poonasa UEFA,i FIFI pri odabiru "najboli"nogometasa danasnjice,u normalnom svjetu,da je pitatii istinske ljubitelej nogometa,koje najbolji nogometas danasnjice a i vec duze vrjeme,sigurno ova dvojica,bih bili medju prvih 50 nogometasa svjeta,ali eto,mi se ne pitamo..............................

VL
DI
didery
12:41 30.08.2014.

samo zato jer je ljubomoran kad messi osvoji nešto svi misle da je nezasluženo a kad ronaldo onda mu svi čestitaju

VL
TA
tarzan
13:21 30.08.2014.

Messi je apsolutno bolji igrač od ovog plačke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.