Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Juventus pobijedio pogotkom Higuaina, Sevilla lagano do tri boda

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
17.12.2016.
u 22:49

U vrlo borbenoj utakmici Juve je došao do pobjede nad izravnim konkurentom zahvaljujući majstorskom potezu Gonzala Higuaina u 14. minuti

U derbiju 17. kola talijanske lige Juventus je u Torinu pobijedio Romu sa 1:0 te pobjegao rimskoj momčadi na velikih sedam bodova prednosti. 

U vrlo borbenoj utakmici Juve je došao do pobjede nad izravnim konkurentom zahvaljujući majstorskom potezu Gonzala Higuaina u 14. minuti, kada je argentinski napadač prošao dvojicu suparnika i precizno i snažno pogodio u sami kut.

Juventus je bio bolja momčad, makar je i Roma imala svoje prilike. Mario Mandžukić je igrao cijelu utakmicu za Juventus.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nogometaši Seville slavili su u 16. kolu španjolske lige kod kuće protiv Malage s 4:1 i došli na drugo mjesto ljestvice. 

Sevilla je zabila čak četiri gola u prvom poluvremenu i lako došla do pobjede. Golove su postigli Vietto (25, 28), ben Yedder (34) i Vitolo (36), dok je za Malagu zabio Ramirez (64). 

U ranije igranom susretu Real Sociedad je slavio kod Granade s 2:0 pogocima Bautiste (56) i Juanmija (69), pa su Baski došli na visoko peto mjesto. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije