Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO SOPIĆ

'Jurio sam na press konferenciju nakon sprovoda. Moj odgovor nije bio adekvatan, kao niti to pitanje'

Rijeka: Željko Sopić obratio se medijima nakon utakmice
Goran Kovacic/PIXSELL
14.03.2024.
u 18:38

Trener vodeće momčadi SuperSport HNL-a najavio je utakmicu protiv Slaven Belupa.

Vodeća momčad hrvatske lige Rijeka u subotu od 15 sati gostuje kod Slaven Belupa u Koprivnici. Trener Riječana Željko Sopić je na press konferenciji najavio dvoboj u kojem gosti moraju ići na pobjedu kako bi zadržali prednost ispred Hajduka i Dinama. 

- Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv meni jako dragog kluba Slaven Belupa, gdje sam proveo dvije jako lijepe godine igračke karijere. Mislim da su bile i dosta uspješne. Za Rijeku je ovo nezgodno gostovanje, uvijek se potencira neka prošlost. Ako želimo ostati na tragu na kojemu smo sada, prisiljeni smo, odnosno želimo pokušati uzeti sva tri boda i stanku dočekati na poziciji na kojoj smo trenutno. Neće biti lagano. Gledao sam zadnjih par Slavenovih utakmica. Nemaju neke rezultate, ali igraju jako dobar nogomet - rekao je Sopić. 

GALERIJA Sopić: Jurio sam s nekog sprovoda, odgovor i pitanje nisu bili adekvatni

Rijeka: Željko Sopić obratio se medijima nakon utakmice
1/7

- Ne, nemam. Gledajte, pitanje je bilo kakvo je bilo. Jurio sam k vama na press-konferenciju s nekog sprovoda. Niti je bilo adekvatno pitanje, niti odgovor. Ne bih se na to previše vraćao. Ova će Rijeka, bez obzira s kim igra, igrati napadački dok sam tu, pa ne moramo ulaziti ni u minute ni u vrijeme. Idemo svaku utakmicu na pobjedu i to je to - odgovorio je na pitanje da je zadnji puta prognozirao 18. minutu kada kreće riječka ofenziva prema suparničkom golu. 

- Ako želite neki moj komentar o igračima kojima istječu ugovori na ljeto, znam da smo s Dilaverom nešto pričali, ali on još nije skroz odlučio jer ima troje male djece i obitelj u Austriji. Čak taj sportski aspekt nije u prvom planu. Mora sjesti s obitelji, ipak ima ženu i troje djece.. Da je presretan, nije, ne bih ni ja bio, realno. Sigurno ćemo pričati sa svima i vidjeti što je u našoj moći, ne samo voljnoj, nego i financijskoj - poručio je Sopić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije