Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carrillov nasljednik

Jurić sve dalje od Hajduka, vraća se Reja?

Edoardo Reja
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
09.11.2017.
u 18:26

Talijanski trener slovenskih korijena već je radio u Hajduku u sezoni 2009/10, ostao je navijačima i ljudima u klubu u lijepom sjećanju.

Sve je manje nade da će Ivan Jurić riješiti svoj status s Genoom i preuzeti Hajduk pa su se Splićani okrenuli drugim opcijama te oživjeli priču o povratku talijanskog trenera slovenskih korijena Edoarda Reje u klub, pišu 24sata.

Hajduk je i dalje u potrazi za trenerom koji će naslijediti Joana Carrilla na klupi, a njegov prvi izbor Ivan Jurić, po svemu sudeći, više nije u konkurenciji. Naime, iako je Jurić nakon otkaza u Genoi i dalje bez angažmana, još uvijek ga za taj klub veže ugovor koji mu garantira milijunska primanja kojih se ne želi odreći, a Hajduk, s druge strane, ne može tako veliki iznos preuzeti na sebe. Tako je jedna lijepa ideja, čini se, ipak propala pa se Hajduk okrenuo drugoj opciji i stupio u kontakt s Edoardom Rejom.

Edoardo Reja
1/6

Talijanski trener slovenskih korijena već je radio u Hajduku u sezoni 2009/10, ostao je navijačima i ljudima u klubu u lijepom sjećanju te bi ga rado ponovno vidjeli na klupi. Vitalni 72-godišnjak iz Hajduka je otišao na poziv Lazija, gdje je radio u dva navrata, a posljednji angažman bio mu je u Atalanti.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 14

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:43 09.11.2017.

ajmeeeee

ZA
!zagreb!
19:49 09.11.2017.

Jel imate vi ikog iz Dalmacije tko voli Hajduk da ga trenira.

TO
toljaga22
19:19 09.11.2017.

luzeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije