Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK NA MAKSIMIRU
Povratak na članak

Jurčiću su svi krivi, a svoje pogreške ne vidi

Jurčić nije htio odgovarati na neugodna pitanja o ostavci, otkazu. Ako doživi poraz od Šibenika, u ponedjeljak će morati analizirati pogreške, ukoliko uopće nađe ijednu stavku.

Komentari 11

OB
-obrisani-
15:43 07.11.2009.

Mamicu ,daj istjeraj ovog \'\'strucnjaka\'\',svakako nema vise sansi u Europi a za HNL nadji nekog siromaha ,za trenera, na Jelacica placu .Nema sta da se mislis ko prvi izidje iz tramvaja ,trener je Dinama,premda moze i bez trenera biti prvakk ali nek se nadje ko pojacanje u strucnom stozeru.

VL
OB
-obrisani-
15:46 07.11.2009.

Kruno priprema razanj ,a Zec u Sibeniku.

VL
ČU
ČUP
22:41 07.11.2009.

U zadnnjih 10 godina Dinamo nije imao boljeg trenera od Jurcica. Ostali su samo dosli uzeti novce brzopotezno i jedva cekali nda dobiju otkaz kako bi bili islaceni. Za ljude koji kuze nogomet, i koji nesto znaju..... Jurcic je trenutno najbolji trener u Hrvatskoj. On nazalost nemoze ostvariti sve sto moze jer ima bar 4 igraca koji su limitirani i nemaju sto raditi u Dinamu. Boljih nema a on nije zadužen za pojačanja.

VL
ČU
ČUP
22:44 07.11.2009.

Kakvih sve komentara ima??? Užas.... Posebno Andreeeej, nemaš pojma..... ti mislis da je dovoljno procitati vecernji da bi znao nesto o nogometu.

VL
HO
HRVATSKA only
15:08 07.11.2009.

došao invvalidni \"teškaš\" boksati sa pero lakom kategorijom,pa je bahat. zanima me kad bi taj boksač došao na polu tešku,da li bi mu i onda bila gubica tako otvorena

VL
DU
Deleted user
15:23 07.11.2009.

Jurčiću ako budeš gazio kao dosada nećeš se dobro provesti, a i pas koji laje ne grize.Čudno da si još na klupi, ali nećeš dugo i bolji od tebe su ranije odlazili.

VL
DU
Deleted user
16:17 07.11.2009.

Stvarno ovaj svijet ide u k... kad vidim ovog Jurčića ne znam da li da plačem ili smijem se.

VL
VL
???
17:03 07.11.2009.

nadam se da ce jurcic ostat. da, navijam za Hajduka...

VL
AN
Andreeejjj
22:29 07.11.2009.

JURČIĆU...koji si ti jadnik Boze moj!? Pa nisi ni malo spremio igrace i igru momcdi? Bez igre je Dinamo, bez ideje, spori si, kao i igra njihova! IGRA DINAMO jako staromodan nogomet iz 70-tih godina! Bez brzine, otkrivanja igraca, naravno brzo i u trki, nema ni momcadi, igre...i naravno, NI REZULTATA! A za sve to treba pravi i normalan trener i koji jos mora imati pored znanja - autoritet! Pa vec na pripremama ti je MANĐUKIĆ pravio probleme, nije htio raditi...a ti, si bio kao popisana kokoska!?!? Idi iz Dinama, putuj, uci, gledj i konacno...mozda i naucis nesto, da mozes voditi Veliku mlaku...seljober!

VL
PE
pessimus
09:41 08.11.2009.

ne znam je li manji trener ili manji čovjek.

VL
PE
petrovve
17:21 08.11.2009.

Cup je totalno u pravu...!! svi vi koji mislite da se razumjete u nogomet se varate ...Kad ste toliko involvirani u nogomet,hajde recite koga za trenera...Prije ste se smijali sto su svako malo trenere mjenjali,a sad ni ovaj ne valja..Boljegljeg nemaju i tu je stop! Ti Andreeeejjj si poznat na svkom forumu samo pljuckanje po svemu sto je Hrvatsko,hajde pametnjakovicu budi ti trener Dinama i Izbornik repke...Tako si seruckao i po Bilicu,jako si pametan,a nista nisi u stanju bolje napravit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.