Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Dinamov trener u Turskoj
Povratak na članak

Jurčić: Nije me strah situacije u Turskoj, Istanbul ključa životom

– U nedjelju u 14 sati potpisao sam dvogodišnji ugovor s turskim prvoligašem Adanasporom. Veselim se radu, teško je biti bez posla, sad sam dosta pametovao u medijima (smijeh) – zadovoljno će Kruno

Komentari 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:34 30.08.2016.

savjetujem svakom koji misli preuzet neki turski klub da kao uvertiru trenira mjesec ili dva maribor... treba pobliže upoznat turski mentalitet pa je tako i Kruno kao trener malog bore stasao za preuzimanje turskog prvoligaša

VL
DU
Deleted user
15:40 30.08.2016.

ako ništa drugo, komentar o našim klubovima i ligi mu je na mjestu!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
18:59 30.08.2016.

Jurčića nije strah situacije u Turskoj jer on je pravi domnoljubni hrvat i otomanske navike, kultura i struktura su mu poznati i odgojen je u sličnome fahu.

VL
LI
lilisaga
22:51 30.08.2016.

pustit ce bradu kao i bilic hahaha

VL
YZ
yambra.zg
02:45 31.08.2016.

ako vidis teroristu,zagrli ga ko jadnog mourinha i ziher bu pobego od tebe:)))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.