Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO POKAZAO PRAVO LICE
Povratak na članak

Jurčić je puknuo u svom neznanju

Ako plavi strateg ne vidi koliko mu momčad jadno igra, o nogometu doista ne zna dovoljno.

Komentari 15

KA
karticarka
21:26 02.05.2010.

Bolesnik vodi bolesnike i oko sebe okuplja još veće bolesnike pa za svoju bolest optužuje koga stigne. Nemojte im zamjerati, bolesni su.

VL
Avatar žič
žič
21:48 02.05.2010.

pa pogledajte te oči.....kaj su to oči normalnog čovjeka,mislim da je svaki komenter suvišan.

VL
PE
pekec
22:00 02.05.2010.

reporter junaci ima tocno moje misli. volim dinamo,...ali nisam sinoc tekmu gledao jer sam znao da bu katastrofa .maknite tog trenera koji zivi u nekoj utopiji....

VL
OB
-obrisani-
22:03 02.05.2010.

D*bilni novinari koji su toliko frustrirani svojim jadnim životima da nemaju pojma niđta drugo nego po cijele dane se opijati po birtijama i kritizirati koga i kad stignu... Zaboli me neka stvar za vaše mišlješnje. Vi ste tu da prenosite činjenice, a svoja bistra opažanja ostavite za svoje pijanke. Uostalom, sad će sezona kiselih krastavaca pa već vidim članke kako ovaj potpisuje za Barcelonu, a već sutra da ga traži Liverpool, preksutra da iz Bayerna dolazi predjednik po njega, da bi na kraju završio u nekom petom klubu. Ali nema veza, malo plati izvršni dopredsjednik, malo se za karticu teksta dobije i od izdavača, bit će za gemišt i preko ljeta. A onda na jesen, opet drvljem i kamenjem po kom se stigne. Bitno da se piše...

VL
Avatar Thor
Thor
22:32 02.05.2010.

Dinamova igra je jednostavno ocajna i ne zanima me zasto je to tako, samo zelim da se popravi.Dinamovi igraci zaradjuju 30x puta vise od kolega im u HNL, prema tome imaju biti dominantni i rastrcani i nista im necu zamjeriti.Drugo,uprava svake godine obecava ligu prvaka, koju redovito ne igra, te onda europska liga postaje realitet.No,niti tu Dinamo ne postize znacajnije rezultate,napucavju nas iole bolji klubovi, a europskim srednjim klubovima nismo niti do koljena.Ako je svemu tome tako, cemu toliko placati ove koji ionako nista znacajnije nisu napravili,pustimo nase malde neka igraju i neka grizu!

VL
BS
Berekin ST
23:07 02.05.2010.

a bisera od novinara... navijac sam hajduka i znam kako bi bilo u splitu da je hajduk osvojia prvenstvo. i mlado i staro bi bilo na rivi da proslavi prvenstvo uz svoje ljubimce bez obzira na igru. Slobodna Dalmacija bi vjerojatno izbacila i specijalno izdanje u hajdukovu cast. Torcida bi napravila dekor kakav samo ona zna... Pogledajte Zagreb, Dinamo i BBB... Dinamo je osvojio prvenstvo uz zvizduke vlastitih navijaca i packe novinara. Nisam Jurcicev poklonik, ali covjek je pravu sta divlja. Da mozda niste pomislili da je dinamo barcelona? U svojim limitima dinamo je ok... nije bajan ali nije zasluzio ovakav progon. Ali ako ste zeljni vrhunskog nogometa uzmite drugi klub i najajte za Man U, Barcu, Real ili Inter, gospodo novinari i nezadovoljni navijaci, vi dinamo ne volite! Split, Hajduk i Torcida nisu dio te vase price. Mi svi stajemo iza naseg slogana koji vi nikad necete razumjeti I KAD GUBE I KAD TUKU, UVIK VIRNI SVOM HAJDUKU!

VL
JO
joshua
23:09 02.05.2010.

Dođe mi da se rasplačem... prošle godine izgledalo je kao da je nova sjajna skupina domaćih talenata na rubu pune afirmacije. Gdje su sada? Tomečak, Sivonjić, Kramarić, pa čak i Mandžo. Lijeva noga Van Gaalova bila bi dovoljna da se od tog materijala napravi sjajna momčad, a neupitno daroviti, ali problematični Mandžukić dovede u red i stavi u funkciju ekipe. Jurčiću mogu reći samo: daj se pogledaj i daj pogledaj igru svoje ekipe...

VL
KA
Kamikaza747
00:12 03.05.2010.

Spustite se vi gamad blesava. Samo ga pljujete, pod niti jednim trenerom igra nije bila dobra. Vlak je dobil otkaz zbog loše igre, ivanković isto a svi oni su prvenstva osvajali. Glavno da vi đubrad morate svoje pričice pričati. Too kaj mamić dela to tak i onak niko ne razumije a vi odmah dajete zaključke da Jurčića želi smjeniti. Nije on savršen al dajte mu malo mira, ono kaj je rekal na press konferenciji potpisujem od prve do zadnje riječi.

VL
OB
-obrisani-
00:48 03.05.2010.

bas tako, spusti se ti malo na zemlju (ko god da je autor texta...neki robert junaci)...od kud tebi pravo da ovako bezobrazno nameces svoja misljenja...da istina je da je dinamo jedan, da su losi, da su igrace nemotivirani i uz sve to seljacine, i da klub vodi mafija, ali nemas pravo tako pljuvati po nekome i nametat svoja misljenja jer ovaj se stvara negativno raspolozenje prema Jurcicu koji je ok lik, i na kojem se vidi da radi i trudi se, ali nemoze u ovakvom dinamu! u biti, jurcic je jedino sta dinamo ima, a da vrijedi! ....srami se, Roberte, ja mislim da si ti taj koji je u cijeloj prici isfrustriran jer nemas o cemu pisat pa onda pises ovakve odvratno-bezobrazne clanke...ja da sam na mjestu Jurcica bi te cak i tuzio, a mozda bi se i fizicki obracunali!

VL
Avatar condor
condor
06:08 03.05.2010.

Gledam na TV obraćanje ovog neadrentalca okupljenim novinarima i hrvatskoj javnosti. Izbezumljenog lica, neprikladnim riječima, htio je uveličati značaj osvojenog prvog mjesta u nogomudaračkoj djelatnosti, zavrijedio je izravni poziv u vrapčansku umobolnicu.

VL
IN
inspektor
01:28 03.05.2010.

Jurčić na slici izgleda kao lud hahaha kad dinamo pobijedi 6-1 onda je liga slaba, kad igra 0-0 onda je dinamo slab! \"\"jedini slabi ovdje su novinari\"\"

VL
JM
ja-ma
02:36 03.05.2010.

Konačno ste uspjeli sve iziritirati javno potkapajući Dinamo godinama.Kada nas brane pripadnici Torcide onda znate koliko nisko ste pali.NIKADA,niti jedan jedini tekstić nije bio pohvalan,a nije uvijek trener bio Kruno Jurčić,ali je svaki trener uredno nadrljao od vas već nakon par kola.Remetite mir,huškate ljude na igrače,trenera,upravu.Kada se igra neka inozemna tekma onda ste najžešći u tome.Tada Flak spava u maksimirskoj šumi i iz grmlja iskače pred igrače ne bi li ih ulovio u kakvoj nezgodnoj situaciji da se napravi afera i poremeti atmosfera u svlačionici.Zašto bi igrači sa tolikom bodovnom prednosti morali ginuti po teren?Ja sam za onu Kruninu opciju.Neka se sad odmore,ali neka se onda vidi pomak u Europi.No što se toga tiče pomaka je moglo biti već lani samo da nije bilo vas novinara i stoke od navijača koji ste doveli do toga da se Dinamu uzmu bodovi.Da nije bilo toga bilo bi puno više mira i motivacije kod igrača.U stvari za ovakvu stoku od navijača ni ne trebaju se truditi.

VL
OB
-obrisani-
08:50 03.05.2010.

Jurčić je vidio dobar i taktični nogomet i razlog mora da leži u njegovim velikim i zastrašujučim očima koje vide ono što obična publika ne uspije primjetiti..

VL
MI
mitar
11:36 03.05.2010.

Ne bjezim od cinjenice da lose Dinamo igra,ali svaka cast novinarima na pljuvanju Dinama mogu podici svoje tesko zaradjene dnevnice na blagajni FSJ

VL
ZD
zdrm
14:00 03.05.2010.

e novinarčiću, novinarčiću tu prosipaš pamet kakav jurčić treba biti a sam nemaš ni trunke morala, jeb...lo te pleme obdareni crnaca.... slažem se sa svime što je veki_zg1 napisao, to je jedino pametno u cijelom ovom članku..kad je hajdukovcu žaoo što vi novnarčići pišete o dinamu onda svi trebamo znati koliko ste prešli granicu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.