Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI NAKON SP-A
Povratak na članak

Jurčević: Veseli me što su najdalje otišli oni koji su tražili igru

– Veseli me što su najdalje otišle Španjolska i Nizozemska, ali ugodno su iznenadili i Njemačka i Urugvaj, koji je imao tri sjajna ofenzivca – kazao je Nikola.

Komentari 6

OB
-obrisani-
10:29 12.07.2010.

ZBL.... Ti imas blage veze,zato si velikan nogometa...M......rs,i pljuj po svojima ,po Anticu i stozeru...!

VL
OB
-obrisani-
09:36 12.07.2010.

Potpuno je u pravu,da mi tako kazemo bi svi pljuvaci skocili na Bilica icijeli stozer... Zalosno , kad se sve sto je Hrvatsko mora biti pogazeno i omrazeno...Prvo od novinara ,pa od tzv.navijaca..

VL
ZB
Zlatko-Banja Luka
09:56 12.07.2010.

Daj ljudi ne pričajte nebuloze, ovaj lik nema blage veze o fudbalu, na kojoj on to funkciji radi da bi ovako komentarisao, da nije možda selektor prvaka svijeta, ma dajte molim vas, riječ je o jednom običnom cirkuzantu?!?

VL
UD
Utjerivać dobroga
10:08 12.07.2010.

Genijalno, za junaka kockarnica i kladionica, koji povremeno radi kao trener, njemačka je ugodno iznenađenje. E, u ovoj hrvatskoj papir svašta podnese....

VL
SA
SI aka SI
11:44 12.07.2010.

a zbog kojeg ku*ca on ne bi smio dati svoj komentar i zašto ga se mora povlačiti za jezik i izvlačiti iz konteksta? Njemačka je sve iznenadila, pa i Nijemce. Nitko ih nije podcjenjivao, ali sigurno nitko nije ni mislioo da će igrati tako dominantno. Tko je od nas čuo prije SP-a za Khediru ili mislio da Podolski i Klose nakon očajne klupske sezone mogu tako odigrati? Ali, ne slažem se da su najdalje otišli oni koji su tražili igru, jer po tom kriteriju Nizozemska ne bi daleko dogurala. U grupi su bez Robenna bili anemični, a ni kasnije nisu bili puno bolji. Osim svega, jučer su pokazali i da su jako prgavi

VL
OB
-obrisani-
13:45 12.07.2010.

Jurčević: Veseli me što uopšte nisu pristigli oni koji su več u kvalifikacijama doživjeli kanonade i Engleska bombandiranja..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.