Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko odlazi

Junak Pjaca uz ovacije napustio Dinamo: Nadam se da ćemo se susresti u Ligi prvaka

Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
20.07.2016.
u 23:03

– Hvala svima, bio je ovo lijep oproštaj. Osjećao sam malu tremu, ali sve je dobro prošlo

Marko Pjaca danas je odigrao odličnu utakmicu za Dinamo i u svom oproštaju od kluba postigao dva gola u pobjedi protiv Vardara 3:2. Pjaca je ostavio srce na terenu, bio je to emotivan dan za njega i htio se svojim trudom i zalaganjem zahvaliti navijačima za svu podršku koju je godinama od njih dobivao.

– Nisam mogao zamisliti ljepši oproštaj od Dinama. Sve je završilo dobro, prošli smo dalje, a ovo mi je bio prekrasan oproštaj, u svom gradu, u svom klubu... Osjećao sam malu tremu, ali sve je dobro prošlo. Hvala Dinamu, dečkima u budućnosti želim sve najbolje i puno uspjeha – kazao je Pjaca koji je dobio ovacije cijelog stadiona kada je u 85. minuti izlazio iz igre. Svi na stadionu ustali su i zapljeskali sjajnom zagrebačkom dečku koji je puno toga dao Dinamo i sada je ostvario zasluženi transfer.

– Nadam se da ćemo se susresti Dinamo i ja u Ligi prvaka – kazao je Pjaca koji očito još uvijek ne smije otkriti ime novog kluba dok ne prođe liječnički pregled, iako se zna da će otići u Juventus.

Marko Rog također je čestitao Pjaci na svemu.

– Čestitam Pjaci i želim mu svu sreću. Marko je to zaslužio – kazao je Marko Rog.

>>Dinamo na krilima sjajnog Pjace pobijedio Vardar i prošao u treće pretkolo LP-a

Komentara 15

ZE
zelina
23:18 20.07.2016.

Bravo Marko! Poznam ti oca već trideset godina i znam koliko mu to znači. Ninja Ratnik!

GM
Gusta magla
00:45 21.07.2016.

Marko, hvala na svemu.Ljudina a samo 21 na ledima......klinci u kvartu i sad pricaju kako je Marko znao ici sa treninga pa sa njima odigrao hakl na skolskom.

LA
lakočemo
01:59 21.07.2016.

bravo,prava momčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije