Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLAK OTRKIO

Junak Barcelone skoro je završio u Dinamu; 'To je jedan od najboljih igrača koje smo mogli dovesti'

Champions League - Quarter Final - First Leg - Paris St Germain v FC Barcelona
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/5
11.04.2024.
u 18:54

"Bilo je nekih financijskih prepreka, ali moglo se to realizirati. Tada je bio u razvoju, igrao je za Vitóriju Guimarães. Krasna lijeva noga", rekao je Marijan Vlak o Raphinhi koji je prije šest godina bio nadomak transfera u Dinamo

Barcelona i Paris Saint Germain susreli su se u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Dinamična utakmica puna preokreta nastavila je s ovotjednim trendom brojnih pogodaka u najvišoj razini europskog nogometa, a iz dvoboja je katalonski klub izašao kao pobjednik rezultatom 2:3. Junak gostujuće momčadi bio je brazilski reprezentativac Raphinha s dva pogotka.

Brazilac je najprije doveo Barcelonu u vodstvo u 37. minuti susreta te su s tim rezultatom otišli na odmor. U drugi su dio Parižani ušli puno bolje i izjednačili već u 48. minuti pogotkom Ousmanea Dembelea. Prije no što su gosti shvatili što se dogodilo, Vitinha je svega tri minute kasnije zabio za preokret i tako podigao Park prinčeva na noge.

VIDEO Govorili su mu da je nakaza, a roditelji ga ostavili u samostanu: Prošao je pakao i postao legenda

Ipak, Raphinha je ponovo pokazao koliko je vrijedi katalonskom divu i zabio u 62. minuti. Uz nekoliko dobrih izmjena Xavija Hernandeza gosti su ponovo postali vrlo opasni, a najbolje se to vidjelo u 77. minuti kada je Andreas Christensen zabio za konačni domaći poraz pariškog velikana.

Međutim, zanimljivo je kako je Raphinha, koji je u srijedu navečer svojim pogotcima nosio Barcelonu u najtežim trenucima, prije šest godina bio vrlo blizu transfera u Dinamo. Otkrio je to Marijan Vlak, tada sportski direktor Dinama, za Podcast Incubator. "To je jedan od najboljih igrača koje smo mogli dovesti, a nismo. Bilo je nekih financijskih prepreka, ali moglo se to realizirati. Tada je bio u razvoju, igrao je za Vitóriju Guimarães. Krasna lijeva noga", rekao je Vlak.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappéa i društvo

Champions League - Quarter Final - First Leg - Paris St Germain v FC Barcelona
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije