Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOMČAD DINAMA
Povratak na članak

Brekalo, ugledaj se na Pjacu pa ćeš postati igrač!

Josip Brekalo još nije objavio da će ostati u Dinamu kad napuni 18 godina. Bila bi to šteta i za njega, a pogotovu za Dinamo. Iako, kako je odigrao u subotu navečer pola sata, morao bi se i sam zamisliti.

Komentari 10

SE
senior
00:33 03.05.2016.

Ovo je prvi članak o Dinamu koji je objavljen u zadnjih par mjeseci u VL sa kojim se u potpunosti slažem sa onim što je Junaci napisao. I Brekalo bi ga trebao više puta pročitati aonda pogledati snimak utakmice saa NK istrom sa posebnom pažnjom na svoju igru.

VL
MA
...Marsijanac
03:38 03.05.2016.

Ovo je jedini clanak kojeg je Junaci ikad napisao sa kojim se u potpunosti slazem. Pjaca je zakon, a Brekalo jos mora nauciti da su igraci prve lige cvrsci i brzi . A tek kad zaigra protiv velikih u EU. Uh da nam je zadrzati ove klince , prodati prosjecne strance i kupit par dobrih. Gdje bi modrima bio kraj!

VL
ZO
zoom
08:15 03.05.2016.

marko je jako dobar mladić, pozitivac, a i odličan igrač koji je sve bolji i bolji. mali brekalo na žalost pretvara se u njegovu suprotnost, umjesto da uči od pjace i krene njegovim stopama, zbog pohlepe za novcem otići će van i uništiti si karijeru, bit će još jedan od stotina talentiranih koji su puno obećavali pa si preranim odlaskom uništili nogometnu sudbinu

VL
LI
Lik123
10:28 03.05.2016.

Točno, a nije ni prvi put. Mali sve više podsjeća na Halilovića, ali ne po dobrom, taj japaja pristup je put u propast. Ali još jedan dobar primjer da se prestane lupetat s onim budlaštinama kako sve strance treba prodat i stavit juniore da igraju. Juniora mogu bit dva ili tri, sve prek toga je već problem. Mali Sosa na lijevom beku je bio solidan, ali par puta je ispao ili ga je izgurao igrač Istre (?!) jednostavno zato jer je neiskusan i još mora ojačati. I to je ok, tako treba, samo tako se postaje igrač, ali da mali Sosa uz sebe nema Sigalija ili Schifu da poprave propuste nego isto takvog dečeca, tu bi moglo bit velikih problema. I za Brekala i za sve stručnjake s interneta - juniorski i seniorski nogomet su nebo i zemlja. A mali Brekalo je zasad na krivom putu, to kaj igra ga nikam ne bu dovelo.

VL
SI
sino69
10:59 03.05.2016.

Nadam se da ce i Brekalo dobro procitati ovaj clanak....i to barem 100 puta!

VL
DR
draxy
08:43 03.05.2016.

Ovakvih članaka trebamo što više.Nažalost uskoro ćemo vjerovatno čitati i članke tipa "Brekalo bježi iz robovlasničkog odnosa u slobodu kod stranih menadžera".

VL
AN
Andreeejjj
19:17 03.05.2016.

Sviovi mladi igraći koji iz Dinama ili HRV odu van, PROPADNU! Lakše (najlakše) se izboriti u prvu momčad u našoj HRV ligi, nego vani i to je to!

VL
VK
vječni krojf
18:34 03.05.2016.

Moglo bi se malo vise pisati o nasem nogometnom prvaku,diglo bi se mozda i vise interesovanja za nas nogomet.Ovako ispada da je postati prvak neka sporedna stvar,a toliko se toga pise o stranim ligama,nekada nekakve vijesti bez veze koje ja mislim nikoga ne interesiraju.Pomislim nekada da je Rijeka uspjela preskociti Dinamo dali bi bilo ovako malo pisanja,o Hajduku da i ne govorim.Malko zalosno.

VL
VK
vječni krojf
18:22 03.05.2016.

Da se mene pita(a ne pita se haha)ja bi ga pustio neka ide.Neborben igrac bez zara,a jos k tome i sebican.To sto je odigrao protiv Istre ne moze se reci da je igrao nogomet.Neka se zamisle njegovi roditelji da ovakav kakav je bio u zadnjoj utakmici nema sanse igrati u nekom vecem klubu.isto nesto takvog ide i Corica.Bio je nesto bolji od Brekala ali sve u svemu premalo za igraca koji gaji nade prema Engleskoj.

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:44 03.05.2016.

marko , ako ćeš poslušati uzimaj dnevno vrećicu želatine (razmuti u dl vode i za par sati pojedi) dok god igraš i tako će ti ostati ispravna koljena za ostatak života

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.