Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru

VIDEO Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

EKSKLUZIVNO Nikola Jokić provodi vrijeme s kćerkicom Ognjenom i prijateljima iz djetinjstva u rodnom Somboru
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/25
20.06.2023.
u 16:08

Unatoč svim novcima i globalnoj popularnosti, Jokić je uvijek ostao skroman. Tako i sada za odmor nije odabrao luksuznu destinaciju niti skupe hotele. Najbolje se opušta u svome vojvođanskom gradiću sa svojim ljubimcima - konjima

Nikola Jokić vratio se u Srbiju kako bi u ponedjeljak gledao utrke svojih konja u rodnom gradu Somboru. Njegov povratak je uslijedio nakon nešto manje od tjedan dana nakon što je predvodio Denver Nuggetse do njihovog prvog NBA prvenstva.

Dan nakon konjskih utrka Nikola Jokić sa svojom kćeri Ognjenom Jokić provodi dan u šetnji i igri u parku. Dok je šetao gradom i igrao se s kćeri, prilazili su mu sumještani i htjeli ga pozdraviti i rukovati se s njim.

GALERIJA  Jokić uživa na godišnjem odmoru u Somboru

EKSKLUZIVNO Nikola Jokić provodi vrijeme s kćerkicom Ognjenom i prijateljima iz djetinjstva u rodnom Somboru
1/25

Unatoč svim novcima i globalnoj popularnosti, Jokić je uvijek ostao skroman. Tako i sada za odmor nije odabrao luksuznu destinaciju niti skupe hotele. Najbolje se opušta u svome vojvođanskom gradiću sa svojim ljubimcima - konjima. 

VEZANI ČLANCI:

Talentirani centar je s Denverom 2018. potpisao ugovor vrijedan 147 milijuna dolara, a sljedeći koji treba potpisati se procjenjuje na vrtoglavih 241 milijun dolara. Tako barem tvrdi ESPN-ov Bobby Marks.

VIDEO Druga strana izvođenja jedanaesteraca. Zna se dogoditi da netko kaže: 'Šefe, ja ne bih pucao

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
Zvrk
17:57 20.06.2023.

Koga briga?

Avatar suludih10
suludih10
19:22 20.06.2023.

Tko je taj?

MA
mare20
18:24 20.06.2023.

pa zar stvarno svaki dan morate pisati o njemu, dosadni ste više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije