Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Medveščaka
Povratak na članak

Jokerit slavio u Ledenoj, i Djed Božićnjak na utakmici

– Nismo iskoristili svoje prilike. Dobro smo igrali i borili se, ali ponekad jednostavno ide loše. Na treninzima marljivo radimo i treniramo, to se vidi na ledu

Komentari 2

Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:56 23.11.2014.

Medvescak je u pricipu posljednja momcad zapadne konferencije, jer su od zadnjeg sochija odigrali cetiri utakmice vise a imaju samo tri boda prednosti. Medvescak jednostavno nema napad a nema ni obranu. Ovih par golova, sto su u zadnjim utakmicama postigli, je vise-manje uguravanje pucka na silu u gol. Ovakvom igrom nisu niti zasluzili da udju u play off.

VL
FU
FULL
17:39 25.11.2014.

Mi jednostavno nemamo razrađenu taktiku igre; od prijenosa igre iz obrane u napad i u samom napadu; kad se tome još doda i "naivna" realizacije napada onda cijela konstrukcija igre "pada u vodu". Taj problem sigurno nećemo uspjeti riješiti u ovoj godini s ovim igračima. Uz put, troši se silna energija za nikakav učinak, tako da i igra i "ostavljanje srca na ledu", ne postoje. Rezultat je takav kakav jest, da ne kažem nikakav. Naprosto postaje umor gledati ih, zbog svega toga i broj gledatelja u Ledenoj je u padu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.